Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Φρίκη στην ¨Αρτα...Τον πυροβόλησε ,τον κομμάτιασε ,τον έβρασε και τον πέταξε στο ποτάμι !!


ASTYNOMIA MATΑσύλληπτης βιαιότητας και πρωτοφανούς σκληρότητας είναι το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Άρτα, πίσω από εξαφάνιση ενός 48χρονου άνδρα. Οι αστυνομικοί έχουν μείνει άναυδοι με την κυνική ομολογία του δράστη
και τις λεπτομέρειες με τις οποίες περιέγραψε τη στυγερή δολοφονία.


Ο 48χρονος λοιπόν, πριν από δεκαπέντε περίπου ημέρες έφυγε από το σπίτι του στη Φιλιππιάδα με προορισμό τους Κεραμάτες της Άρτας. Το σπίτι στο οποίο κατέληξε ήταν γνωστού του. Εκεί και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Στη συνέχεια τον τεμάχισε. Στους αστυνομικούς περιέγραψε κι άλλες λεπτομέρειες που δεν χωράνε σε ανθρώπου νου. Μέλη της διαμελισμένης σορού πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του κι άλλα στον Άραχθο, πιστεύοντας ότι έτσι το αποτρόπαιο έγκλημα δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ.Η μητέρα του 48χρονου κατήγγειλε την εξαφάνισή του χθες και στην αστυνομία της Άρτας σήμανε συναγερμός.

Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας θύτη και θύμα, όπως και τις δοσοληψίες που είχαν, δεν άργησαν να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αυτή την ώρα οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με στόχο να εντοπιστούν μέλη της διαμελισμένης σορού στα σημεία που έχει υποδείξει ο δράστης. Ήδη από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν ίχνη της άγριας εγκληματικής ενέργειας.
 
 
http://www.epiruspost.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...