Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ το επίδομα ανεργίας προς τους ελεύθερους επαγγελματίες - Κάτω από 5.000 οι δικαιούχοιΣτην υπογραφή του επιδόματος ανεργίας προς τους ελεύθερους επαγγελματίες προχωρά εντός του Σαββατοκύριακου η κυβέρνηση, όμως ο αριθμός των δικαιούχων αναμένεται να είναι πολύ χαμηλός....

Πρόκειται για ένα επίδομα ύψους 360 ευρώ, το οποίο θα χορηγείται από 3 έως 9 μήνες και θα δοθεί αρχικά σε ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, και στη συνέχεια σε ασφαλισμένους στο ΕΤΑΑ.
Ωστόσο τα πολύ αυστηρά κριτήρια που έχει θέσει η κυβέρνηση αναμένεται να περιορίσουν δραματικά τον αριθμό των δικαιούχων, οι οποίοι δεν θα ξεπερνούν τους 5.000, τη στιγμή που η Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) τονίζει πως περίπου 40.000 ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) έχουν ανάγκη το επίδομα.
Την Παρασκευή, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, επανέλαβε τη δέσμευσή του για χορήγηση του σχετικού επιδόματος, ενώ αναφερόμενος στις αναπηρικές συντάξεις υπογράμμισε ότι σε 10-12 μέρες θα περάσει από τη Βουλή ο νόμος που θα τους χορηγεί σύνταξη για έξι μήνες.
 
 
 http://www.gkourou.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...