Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πολύ μπροστά ο Καμμένος: ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!


Έχουμε κουραστεί να λέμε το προφανές:

Ξυπνήστε επιτέλους και πετάξτε τον κομματικό μανδύα που φοράτε. 
Ντυθείτε με τα χρώματα της Ελλάδας τώρα που μας έχει όλους ανάγκη.
Η πατρίδα μας δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ, θα στέκει πάντα εδώ και θα μας ανέχεται.
Ας κάνουμε κι εμείς το καθήκον μας απέναντί της χωρίς ακρότητες, αλλά με συνέπεια, δικαιοσύνη και αίσθημα φύλαξης του τόπου που μας γέννησε.
Να τιμωρήσουμε αυτούς που ευθύνονται για όσα δεινά μας συμβαίνουν σήμερα χωρίς περιστροφές.
Κύριοι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου ακόμα μια φορά δεν ακολουθήσατε την προσταγή της συνείδησής σας, αλλά το κομματικό σας συμφέρον.
Αφήσατε μόνους τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην ψηφοφορία για την παραπομπή όλων αυτών:
Έχετε πολιτικές ευθύνες που δεν στηρίξατε την κάθαρση.

Τι σας τρόμαξε;
Σας επέβαλαν κομματική πειθαρχεία;
Τους λυπάστε;
Είσαστε υπεύθυνοι όλοι οι βουλευτές που δεν στηρίξατε την πρόταση των Αν. Ελλήνων τόσο, όσο και οι κολλητοί τους, που ψήφισαν επιδεικτικά στην μία κάλπη (για παραπομπή μόνο του Παπακωνσταντίνου) .
Και επειδή δεν ιδρώνει το αυτί των κομματόσκυλων, απευθύνω έκκληση προς τους Έλληνες, να μελετήσουν καλά τα μέχρι τώρα στοιχεία, να δουν ποιοι είναι οι πραγματικοί υποστηρικτές της κάθαρσης και του αντιμνημονιακού αγώνα, και μετά να αποφασίσουν τι θέλουν, μια Ελλάδα κυρίαρχη ή μια Ελλάδα που ανά πάσα στιγμή με εντολή της Γερμανικής ηγεσίας, θα σκύβει το κεφάλι και θα λέει ΝΑΙ. Μια Ελλάδα που θα σταθεί ίση προς ίσο απέναντι στους εταίρους της Ε.Ε. χωρίς υποχωρήσεις; ή μια Ελλάδα του ΝΑΙ σε όλα.
Έχω πεισθεί πλέον πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος είναι το κίνημα που ο λαός μπορεί να ελπίζει. Άνοιξα τα μάτια μου, ξέφυγα από χρώματα και κόμματα, κάτι που εύχομαι σε όλους να το πάθουν.
Αν για κάθε δικαίωση των Αν. Ελλήνων έκαναν έστω και μια μικρή αναφορά στις ειδήσεις τα ΜΜΕ, σήμερα θα ήταν πρώτο κόμμα στις προτιμήσεις του Ελληνικού λαού.
Αντί όμως αυτού, τα ΜΜΕ προτιμούν σαν πρώτη είδηση, να προβάλουν το κατούρημα του Παπά στον τοίχο του Mega.
Εσκεμμένα το κάνουν αυτό τα κανάλια και προβάλουν τέτοια περιστατικά, για να μένεις στο σκοτάδι, δεν ξέρω αν εσκεμμένα το έκανε και ο κύριος Παπάς.......
Μην αποσυντονίζεσαι με περιστατικά, χάνεις την ουσία.
 
 
 http://www.sthnpyra.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...