Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ




Στην περιπτωση των μη εξυπηρετουμενων δανειων... οπου οι χρεοφειλετες αδυνατουν να αποπληρωσουν το δανειο αυτη η τραπεζα θα τους προτεινει δυο λυσεις.

Η μια λυση ειναι να πουλησετε εσεις το ακινητο σε ευλογο χρονικο διαστημα και με τα λεφτα που θα παρετε να αποπληρωσετε το δανειο.

Η αλλη λυση ειναι να σας το πουλησουμε εμεις μεσω πλειστηριασμων.

Αφου τους ορισει ενα συντομο χρονικο διαστημα, τοσο που να μη μπορουν να το πουλησουν, λογω κακων οικονομικων συνθηκων της αγορας εκεινη την εποχη, θα προχωρησει στον πλειστηριασμο του ακινητου.

Στον πλειστηριασμο η τιμη αγορας θα ειναι πολυ χαμηλη και θα πουλιουνται στο 20% η στο 30% της αξιας τους.

Θα πουληθουν σε επενδυτικες εταιριες που ανηκουν στους διεθνεις τραπεζιτες για δυο λογους.

Ο πρωτος γιατι αυτα τα δανεια ανηκουν σε γερμανικες τραπεζες των διεθνη τραπεζιτων που καλυπτονται απο το Γερμανικο δίκαιο και κατ’ επεκταση δεν θα υπαρχει το φαινομενο των κορακιων και ο δευτερος γιατι μονο οι επενδυτικες εταιριες των διεθνη τραπεζιτων εχουν τη ρευστοτητα να αγορασουν τοσο μεγαλο αριθμο ακινητων.

Οι γερμανικες τραπεζες τοτε αφου τους ανηκουν τα δανεια θα τα πουλησουν στις επενδυτικες εταιριες των διεθνη τραπεζιτων για να εισπραξουν μερος των χρηματων τους.

Για παραδειγμα εαν καποιος χρωστα στη τραπεζα 100.000 ευρω για ενα ακινητο που η σημερινη αντικειμενικη του αξια ειναι 200.000 ευρω θα πουληθει στον πλειστηριασμο το πολυ στο 30% της αξιας του δηλαδη 30% * 200.000 = 60.000 ευρω.

Αρα ο χρεοφειλετης θα συνεχιζει να χρωστα στη τραπεζα 100.000 – 60.000 = 40.000 ευρω.

Δηλαδη ο χρεοφειλετης θα εχει απωλεσει το ακινητο του και θα συνεχισει να χρωστα στη τραπεζα.

Το υπολοιπο του ποσου που θα συνεχισει να χρωστα ο χρεοφειλετης στη τραπεζα η γερμανικη τραπεζα θα το αποδωσει στο κυπριακο δημοσιο.

Ετσι το κυπριακο δημοσιο θα αγορασει αυτα τα χρεη και εσυ θα συνεχισεις να χρωστας στο δημοσιο.

Σε αυτο το σημειο ειναι που θα επελθει η κοινωνικη καταρρευση γιατι ειναι τοτε που για την αποπληρωμη αυτου του χρεους θα μειωθουν σε πολυ χαμηλο επιπεδο οι συνταξεις, θα περικοπουν οι μισθοι , θα μπουν δυσβασταχτοι οροι και αλλα.

Και δεν θα μπορει ο ανθρωπος να μην τα πληρωνει γιατι ο μισθος του η αμοιβη του θα μπαινει αυτοματα στη τραπεζα θα αφαιρουνται οι φοροι και οι οφειλες και αυτος θα ππιανει το υπολοιπο που θα ειναι ανυπαρκτο για να μπορει να επιβιωσει.

Τοτε θα συμβουν απιστευτης αγριοτητας κοινωνικες αναταραχες εναντιον του πολιτικου συστηματος.

Την ιδια στρατηγικη θα ακολουθησουν οι διεθνεις τραπεζιτες σε ολα τα κρατη αφου ολα τα κρατη τους χρωστανε.

Οταν αφαιρεσουν τα ακινητα του κοσμου, εχουν ξεσπασει αγριες κοινωνικες αναταραχες εναντια στα μοντελα διακυβενρησης καθε εθνικου κρατους τοτε οι διεθνεις τραπεζιτες θα σημανουν την χρεωκοπια της Αμερικης που θα οδηγησει ολα τα εθνη στη χρεωκοπια.

Τοτε οι διεθνεις τραπεζιτες θα αγορασουν ολα τα χρεη του κοσμου μεσω της μητρικης εταιριας.

Εντωμεταξυ οι διεθνεις τραπεζιτες θα εχουν προκαλεσει τον Γ παγκοσμιο πολεμο και η ανθρωποτητα θα εχει βιωσει ημερες απιστευτης δυστυχιας, φρικης κακουχιας , εξαθλιωσης και πεινας.

Τοτε οι διεθνεις τραπεζιτες μεσω του υιου της ανομιας του αντιχριστου θα ελθουν ως σωτηρες για τους λαους καθε κρατους.

Θα προτεινουν παγκοσμια κυβερνηση για να σταματησουν ολοι οι πολεμοι (εντωμεταξυ θα εχει συμβει ο Γ παγκοσμιος πολεμος) και να υπαρχει ξανα ευημερια.

Θα προταθει και θα επιβληθει το χαραγμα για απολυτο παγκοσμιο ελεγχο του ανθρωπινου πληθυσμου.

Οσο αγανακτας παιζεις το παιχνιδι τους μεχρι την ολοκληρωση του και οδηγεισαι στην απολυτη σκλαβια.

Μη σε νοιαζει για τα ακινητα και τη περιουσια σου.

Αυτα ξαναγινονται κατω απο ενα σωστο και υγιες πλαισιο.

Αντιδρασε εξυπνα και στρατηγικα και χαλασε τους τα σχεδια.

Κανε υπομονη και εξυγιανε ειρηνικατο πολιτικο συστημα μεσω τοποθετησης υγιων ανεξαρτητων πολιτικων δυναμεων που ειναι ανενταχτοι σε υπαρχοντα κομματα η μελλοντικα που απορρεουν απο το συστημα.

Ετσι μεσω αυτων ΕΣΥ Ο ΛΑΟΣ θα ξαναπαρεις την εξουσια και με τη δυναμη του εθνικου κρατους θα τα παρεις ολα πισω και ακομα περισσοτερα.

Εαν οδηγηθεις σε κοινωνικη επανασταση τα χανεις ολα ακομα και την ελευθερια σου.

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ


ΠΗΓΗ: 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD'
awakengr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...