Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ETOIMA TA "ΓΕΡΑΚΙΑ" ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ, ΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΕ "ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ" ΜΙΣΟΥΣ


usa-suria

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα,όπως δείχνουν τα πράγματα. Τα χημικά που έπεσαν στη Συρία ήταν όπως δείχνουν τα γεγονότα, η αφορμή για την Νέα Μεγάλη Σταυροφορία κατά του καθεστώτος Άσαντ. Μοναδικός σύμμαχος η Ρωσία. Ο λύκος των Μογγόλων Ερντογάν έχει πάρει θέση:
Ψηφίζει αμερικανούς και με τα δυο του χέρια. Αυτούς που τον ταίζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν κομβικό σήμείο θα είναι η βάση της Σούδας καθώς στην περίπτωση που ληφθεί απόφαση για επέμβαση στη Συρία, θα αποτελέσει το ορμητήριο για τα αμερικανικά στρατεύματα. Μπάτε, σκύλοι αλέστε η χώρα. Αλλά κάποτε υπήρχε το ΚΚΕ που φώναζε. Τώρα ποιος θα φωνάξει ο Τσίπρας;
Πηγές από τον Ναύσταθμο Κρήτης, μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα», ανέφεραν ότι «μέχρι στιγμής στην αμερικανονατοϊκή Βάση δεν παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι στην όποια στρατιωτική επέμβαση ο ρόλος της Σούδας θα είναι κομβικός για τα αμερικανικά στρατεύματα».
Άλλωστε και κατά την πρόσφατη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Τσακ Χέιγκελ, επισημάνθηκε ο κομβικός ρόλος της Βάσης για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων των Η.Π.Α. στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.


 http://www.makeleio.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...