Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σοκ και Δέος! Νέα δημοσκόπηση ... Οι Έλληνες γυρνάνε την πλάτη στα κόμματα!


Μια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας LARBOSE δείχνει συντριπτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, που σοκάρει! Σχεδόν όλα τα κόμματα έχουν χάσει εκλογικά ποσοστά πολλών μονάδων, ενώ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και...
Δημοκρατική αριστερά είναι ζήτημα αν θα εισέλθουν στη βουλή.

Βασικά όλα τα κόμματα χαροπαλεύουν και επιτέλους οι Έλληνες κατάλαβαν ότι η σημερινή βουλή είναι για τα μπάζα.

Ακόμα και η χρυσή αυγή, έχει απογοητεύσει τους ψηφοφόρους της , αφού οι βουλευτές της ,δεν πλάκωσαν κανέναν στη βουλή, αλλά λειτούργησαν light ,λίγες φωνές ,λίγες βρισιές και ως εκεί!

Η ΝΔ με ποσοστό που παίζεται να έχει 5% , το χαμηλότερο που έχει αρπάξει ever, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στου Μαξίμου και όλοι φοβούνται για άγριο πιστολίδι. Ενώ του Σαμαρά του ξαναγύρισε το τσιρλιό και η πίεση στο μάτι, ενώ γιατροί φοβούνται και σχιζοφρενές επεισόδιο αφού όλη μέρα επαναλαμβάνει :"γ@μώ το κεφάλι μου μακάκα"

Το ΠΑΣΟΚ πάλι είναι σιγουράκι ότι δε μπαινει στη βουλή και οι βουλευτές του έχουν ήδη αρχίσει το φλερτ και τα γλυκά μάτια στο ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος τους έχει αποκλείσει γιατί και τα δικά του ποσοστά έχουν πέσει επίσης κατακόρυφα , ενώ ακόμα ψάχνονται γιατί τους βρήκε αυτό το κακό, αφού του υποσχέθηκαν εξουσία οι Αμερικάνοι..

Το ΚΚΕ πάλι ούτε έχει χάσει ούτε έχει πάρει και γενικά έχει παραμείνει βαρετά σταθερό, σαν τις ιδέες του , ενώ ο Κουτσούμπας έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην επανάσταση του Λαού κατά των ιμπεριαλιστών. Ο λαός όμως επαναστατεί μέσω από το facebook , βαριέται απίστευτα τα πεζοδρόμια και όλη αυτή η ελπίδα για το λαό στο ΚΚΕ, είναι μια ωραία επαναλαμβανόμενη φαντασίωση.

Στην ερώτηση ποιον θεωρείται καταλληλότερο πρωθυπουργό οι Έλληνες παρουσιάζουν σχιζοειδείς διαταραχή διότι προτιμούν το Σαμαρά και το Βενιζέλο παρόλο που τα κόμματά τους παίρνουν δημοκοπικό π@λο.

Ο Τσίπρας έρχεται τέταρτος και καταϊδρωμένος, διότι μάλλον, οι Έλληνες τον θέλουν να μεγαλώσει λίγο και να ωριμάσει . Ο Τσίπρας όμως είναι αιώνιος έφηβος που του αρέσει το free camping και όλα τα χίπικα και εναλλακτικά, πράγμα κατακριτέο και ασυγχώρητο για το λαό που είναι κάργα συντηρητικός!

Τέλος οι Έλληνες στην ερώτηση μέσα η έξω από την Ευρώπη απάντησαν όλοι μέσα γιατί έτσι είναι το σύνηθες και επειδή νιώθουν ανασφάλεια με τη μοναξιά, ενώ στην ερώτηση ευρώ ή δραχμές απάντησαν ευρωδραχμές, διότι ενώ θέλουν τη δραχμή, το ευρώ είναι glamourous και πολύ in. Καλύτερα το αγγούρι του ευρώ που τους δίνει μια ψευδαίσθηση αξίας , φαινόμενο κομπλεξισμού, παρά η δραχμούλα η οποία είναι και πολύ tre banal.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία της δημοσκόπησης , που έγινε τηλεφωνικά, ενώ όσα τηλέφωνα δεν απαντούσαν , υποθέταμε τις απαντήσεις αντικειμενικά,έγκυρα και αξιόπιστα!

(Μια υποθετική ιστορία κατά της πραγματικότητας!)

O μπρακατσούλας
brakatsoulas.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...