Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΩΣΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΑ ...


Η μελέτη της πολιτικής και της στρατιωτικής των προηγούμενων δεκαετιών και αιώνων ακόμη συνομολογούν ότι τα γεγονότας τους έχουν συνέπεια ενός προγράμματος, νικητής πάντοτε είναι ο ίδιος, ας τους ονομάσουμε διεθνής τρομοκρατία, τραπεζοκρατία, επιχειρηματοκρατία, οπλοκρατία, ενεργειοκρατία,
αντιχριστιανικότητα, αντιελληνικότητα, διεθνής πολιτική. Όλοι οι λαοί έχουν... παράπονον από τις κυβερνήσεις τους και αποδομούνται σταδιακά και σταθερά, πως γίνεται αυτόν;
Ενώ την ίδια ώρα ο Διεθνής Σιωνισμόν ολοένα και διαφημίζεται ότι αυξάνει την επιρροπή και τον έλεγχον του εις τα πάντα, πως γίνεται αυτόν;
Ενώ οι αμύητοι αντιλαμβάνονται ότι τα γεγονότα των δεκαετιών έχουν αλυσιδωτή προγραμματισμένη συνέπεια υπέρ συγκεκριμμένης παράταξης, οι μυημένοι δόκτωρες πλέον από την πολλή μελέτη και περιθωριακοί διά τους αμύητους γνωρίζουν και τον τρόπον σκέψης των συνομωτών και θα μπορούσαν κάλλιστα να ενταχθούν εις το πρόγραμμα τους και μάλιστα καλύτερα από τους αδαείς πολιτικούς που δρουν βάσει εντολών ως μαριονέττες.
Συν αυτών θα παραθέσω δύο σημερινά παραδείγματα που διά τους μυημένους και τους γνώστες των Προτόκολλων των Σοφών της Σιών είναι ξεκάθαρα, τόσον που απορούν αν θα έπρεπε να υποστηρίζουν τους ηλίθιους και συνάμα αυτοί να τους καταδιώκουν, να τους κοσμούν με υβριστικά επίθετα και να τους στιγματοποιούν:
α) Παραιτήθηκε ο βασιλέας της Ισπανίας ώστε να τον διαδεκτεί ο υιός του. Μα αυτή είναι η αλήθεια; Επειδή είναι άρρωστος; Διατί το πρωτόκολλον λέγει πως ο βασιλέας είναι εφόρου ζωής και διατί δεν επαναπαραιτήθηκε άλλος βασιλέας έστω και άρρωστος της Ιστορίας; Επειδή απαγορεύεται από το Σύνταγμα, ώστε αν αναγκασθεί ένας βασιλέας να παραιτηθεί να μην είναι έγκυρον αλλά πραξικόπημα. Ο βασιλέας της Ισπανίας θα παραιτηθεί αφού αλλάξει το Σύνταγμα ώστε να δικαιούται ο βασιλέας να παραιτείται, αναγκάσθηκε να πράξει τούτο επειδή είναι καταχρεωμένος και θα του χαριστούν χρέη αλλά αφήνωντας ευάλωτη και ανοχύρωτη τη βασιλεία στο μέλλον ώστε όταν ένας βασιλέας παραιτηθεί να είναι νόμιμον χωρίς να είναι αναγκαία η διαδοχή του, ακόμη και το κοινοβούλιον θα δικαιούται κάτι τέτοιον, αν καταλάβατε καλημέρα σας!
β) Η κυπριακή βουλή προχωρεί σε σκληρά μέτρα εναντίον του παιδοβιασμού την ώρα που επιτρέπει και προωθεί διά της μη αντίδρασης και συμμετοχής σ' εκδήλωση παρέλαση κίναιδων με παιδιά, δεν είναι υποκρισία αυτόν; Τι κρύβεται εξ όπισθεν; Στους παιδοβιαστές βάζουν βραχιόλια ελέγχου εις το πού πάνε ώς τώρα μόνον εν Λυεκωσία αλλά θα το κάνουν και στις άλλες πόλεις και χωριά, ώστε να συνηθείσουμε τον προάγγελον του μικροψήγματος/μικροτσίψ αφού ύστερα θα βάλουν και στους δολοφόνους, κλέπτες, απατεώνες, χρεώστες του ΦΠΑ/Φόρου κ.α. και αφού η Τρόϊκα θα μας στιγματίσει όλους με κάτι θα πάρουμε όλοι το βραχιολάκι μας! Άλλωστε η Ε.Ε. ευθύνεται για την καταστροφή μας.
γ) Θα ενωθεί στην Κύπρο ο ΦΠΑ με τον Φόρον ώστε να είναι μία υπηρεσία και συν τω χρόνω να πηγαίνεις φυλακή όπως και στο ΦΠΑ αν δεν πληρώσεις οποιονδήποτε φόρον, από χαράτσι έως δημοτικό ή κεφαλαιουχικών κερδών και για να μην πας φυλακή να ξεπουλάς την περιουσία σου έναντι πινακίου φακής, όταν μάλιστα ακούς ότι στις φυλακές οι βαρυποινίτες βιάζουν τους υπόλοιπους. Αυτά δεν τα είχαμε ούτε επί Οθωμανοκρατίας, τώρα είναι χειρότερα με την ΕΕ ενώ τα πουλλάκια πρόσφατα επικρότησαν με τις ψήφους τους τα αρμόδια μεγάλα κόμματα, αλλά πληρώνουμε όλοι, ε όχι ρε παιδιά αυτό δεν είναι δημοκρατία, ν' αναλαμβάνει ο καθείς τις υποχρεώσεις του αναλόγως του τι πράττει ο υποψήφιος τους, μαζί του να υπογράφουν πως αν φέρουν την καταστροφή θα την πληρώσουν. Όταν εργάζεσαι σε μία επιχείριση αν καταστρέψεις κάτι δεν πληρώνουν όλοι οι υπαλλήλοι!
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: "ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ Ο ΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΕΚΠΟΙΟΥΝ, ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΈΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΓΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ Η ΥΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


  http://www.oparlapipas.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...