Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

OXI AΠΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...


Είναι μια εταιρεία με την οποία παρέα μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Τη "γλύκα" της την έχουμε νιώσει στα χείλη και το στόμα μας. Η ΙΟΝ είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, η οποία παρά την κρίση,...
δείχνει πως έχει δημιουργηθεί  με ένα ισχυρό "μέταλλο" και για το λόγο αυτό αντέχει όχι μόνο τους πολέμους (επιβίωσε εξάλλου του Β' Παγκοσμίου) αλλά και τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις. Κάπως έτσι, ενισχυμένη φαίνεται η ελληνική βιομηχανία για το 2013 καθώς σε επίπεδο πωλήσεων αλλά και καθαρών κερδών πραγματοποιεί ...άλματα. Ειδικότερα, η εταιρεία που έχει έδρα στο Μοσχάτο παρουσίασε αύξηση τζίρων στα 99,3 εκατ. ευρώ από 97,7 εκατ. ευρώ το 2012 ως αποτέλεσμα του λανσαρίσματος νέων προϊόντων αλλά και του περάσματος της στο χώρο του παγωτού. Αν και η εταιρεία δεν αύξησε σημαντικά τις τιμές των προϊόντων της, αποδεικνύει πως εξακολουθεί να αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία αύξησε τα προ φόρων κέρδη της τα οποία έφθασαν στα 1,51 εκατ. ευρώ από 1,23 εκατ. ευρώ το 2012. Πρόκειται για μια αύξηση 23,19% σε σχέση με το περυσινό έτος που δείχνει πως το πρόγραμμα εξυγίανσης της βιομηχανίας πιάνει τόπο. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως παρά την κρίση η ΙΟΝ και η οικογένεια Κιουτσοκώστα που τη διοικεί δεν προχώρησαν σε μειώσεις προσωπικού αλλά περιόρισαν άλλες δαπάνες ενώ υπήρξε διαπραγμάτευση σε καλύτερο επίπεδο των πρώτων υλών.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...