Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!!



Δεν θέλω να σε αφυπνήσω, έχεις ξυπνήσει….. έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ο εχθρός είναι παντού αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία μας είναι αόρατος. Το ξέρεις ότι είσαι ο Πολεμιστής στης Ειμαρμένης αλλά δεν ξέρεις πώς να πολεμήσεις. Για να καταλάβεις τον τρόπο πρέπει να καταλάβεις τον εχθρό.

Η νέα τάξη πραγμάτων είναι το δικό του όπλο. Θέλει να κοιμάσαι να μην αντισταθείς και να απομακρυνθείς από τα πνευματικά σου χαρίσματα. Θέλει να ξεχάσεις την ιστορία σου, τα ιδανικά σου και να μην ξέρεις πώς να αντισταθείς.
Αν κρίνουμε από την ιστορία του Σωκράτη με το σπήλια από την «πολιτεία» του Πλάτωνα, ο εχθρός είναι πανάρχαιος και χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές. Καταλάβατε για ποιόν μιλάω….
Αρχικά πρέπει να υπάρχει ΣΥΝΟΧΗ. Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν. Πονήρεψε τον διπλανό σου με την κατάσταση, θα τον χρειαστείς δίπλα σου στην μάχη, και θα τον σώσεις από κάτι που δεν καταλάβαινε μέχρι τώρα ότι τον απειλεί.
Μετά πρέπει να υπάρχει ΑΜΥΝΑ και αντίσταση και αμέσως ΕΠΙΘΕΣΗ. Το όπλο είναι κοινό .
ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Ο εχθρός δεν πολεμιέται με υλικά μέσα αλλά με πνευματικά!!
Γιαυτό δεν θέλει την πνευματικότητα και την αντικαθιστά με αποχαύνωση.
Η προσευχή πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο,αλλά σε οποιοδήποτε τόπο και ώρα.
Αρχικά πρέπει να δούμε ορισμένα βοηθήματα που προσφέρει η εκκλησία μας.
Για να είναι η προσευχή πνευματική θα πρέπει να είμαστε καθαροί όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Αυτό το καταφέρμουμε με την εξομολόγηση. Η εξομολόγηση μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις αμαρτίες μας και να τις κατανοήσουμε.
Η αμαρτία είναι τα πάθη μας που μας «δένουν» με τον υλισμό, μας απομακρύνει από την πνευματικότητα και δεν αφήνει το μυαλό ελεύθερο να σκεφτεί και να συγκεντρωθεί στον στόχο του.
Ναι έχουμε αμαρτίες αλλά τις πολεμάμε, τις γνωρίζουμε και τις διώχνουμε. Η αυτογνωσία μας βοηθά να ξέρουμε όλα τα ελαττώματά μας και τα τρωτά σημεία μας. Γινόμαστε παιδιά αγαθά και πιστεύουμε την κάθε λέξη που ξεστομίζουμε και η προσευχή πάντα μα πάντα βγαίνει με δάκρύα στα μάτια.
Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Πρέπει να υπάρξει μετάλλαξη και αναθεώρηση του τρόπου σκέψης για να ξαναγίνουμε αυτό που πρέπει να είμαστε. Πνευματικές Οντότητες.
Η ενέργεια που θα δεχτείς θα είναι απίστευτη, καθαρή και μόνιμη αρκεί να μην χάσεις την πνευματική επαφή και σε ξανακαταλάβουν οι αμαρτίες σου. Θα δεις τον κόσμο με άλλη ματιά και θα κατανοήσεις πράγματα που υπάρχουν γύρω σου που δεν μπορείς να διανοηθείς. Θα λάμπεις και θα δεις πολλούς άλλους ανθρώπους πως λάμπουν και αυτοί και χρέος σου είναι να βοηθήσεις τους συναθρώπους σου να δεχτούν και αυτοί την Θεία ενέργεια , το Φως, το Άγιο Πνεύμα.
Είσαι πολεμιστής και αυτό είναι το όπλο σου, πίστεψέ με αυτό το όπλο είναι το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ το σύμπαντος. Θα ξεφύγεις από τα όρια που σε κρατούν δέσμιο και θα πεταξει η ψυχή σου σε άλλες διαστάσεις. Είσαι ένα, αλλά μέρος του όλου. Δεν είσαι μόνος αλλά η αλλαγή αυτή είναι κάτι το προσωπικό σου. Πάρε θέση στις γραμμές ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το διαβάσαμε από το: ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...