Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Eπίθεση Καμμένου στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο Ιονίου, που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα.
Σχολιάζοντας...
τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τον κατώτατο μισθό, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως ο πρωθυπουργός «εμπαίζει τον ελληνικό λαό και δεν τήρησε ούτε ένα από τα 18 σημεία των προεκλογικών του δεσμεύσεων». Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Σαμαρά «ψεύτη και πολιτικό απατεώνα».
Ο κ. Καμμένος άσκησε επίσης σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας την «συμμορία που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό και οδηγεί την χώρα στην πλήρη παράδοση της» ενώ αναρωτήθηκε «σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς;», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει κατέβει να δει τι γίνεται; Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει 2,5 εκατομμύρια ανέργους»;
Αναφερόμενος εξάλλου στους κυβερνητικούς χειρισμούς που αφορούν τα ζητήματα των απεργιών, είπε, ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί κοινωνικό αυτοματισμό βάζοντας τις κοινωνικές ομάδες την μια απέναντι στην άλλη».


Πηγή:in.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...