Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗΣ εξευτελίζει τους κτηνοτρόφους.....


dodoni logo2"Ψιλό γαζί" δουλεύει τους κτηνοτρόφους - παραγωγούς η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ η οποία ακολουθεί μια σκληρή έως ανάλγητη τακτική απέναντί τους, η οποία τους αναγκάζει ένας - ένας να ψάχνουν άλλες επιλογές!

Εξόφλησε, λέει, το 40% των παραγωγών για τις οφειλές της του Απριλίου, ενώ καταβάλλει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, άμεσα σε όσους οφείλει 300 ευρώ!!!
Διανύουμε ήδη τον Σεπτέμβριο και συνεπώς αντιλαμβάνεστε πότε θα πάρουν τα χρήματά τους οι κτηνοτρόφοι που βρίσκονται σε απόγνωση.
Αν κρίνουμε από παλιότερες και πρόσφατες δηλώσεις στελέχους της διοίκησης (κ. Γιάννης Βιτάλης) αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου την εταιρεία που υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια και μάλλον θα έχει απαίτηση να είναι και ευγνώμονες οι παραγωγοί που παίρνουν τα ψίχουλα που τους δίνει.
Τον κυνισμό της διοίκησης τον γνωρίζουμε, όχι όμως και το πότε θα γίνει το "έλα να δεις", αφού αντί να στηριχθεί η κτηνοτροφία αφανίζεται ή και πότε ακριβώς οι άγνωστοι ιδιοκτήτες της βιομηχανίας, που εδρεύει κάπου στον πλανήτη, θα την πουλήσουν και θα εξαφανιστούν.

StoTapsi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...