Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...

Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι εμείς πότε δεν θα σας είπαμε (και ούτε ποτέ θα κάνουμε) να στηρίξετε τον ένα κόμμα ή το άλλο. Ούτως άλλως δεν πιστεύουμε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα τα οποία άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο είναι μέρος του συστήματος.
Οι περισσότεροι από εσάς δεν πιστεύετε τα αποτελέσματα των γκάλοπ που κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνετε. Το σύστημα όμως...
εξουσίας σε συνεχή βάση κάνει σφυγμομετρήσεις και ξέρει πολύ καλά πως πάνε ποστά για το κάθε κόμμα και οι διάφοροι συσχετισμοί γενικότερα. Η συγκυβέρνηση των δωσιλόγων βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς τίποτα δεν της πάει καλά  και πως θα γινόταν αυτό άλλωστε με αυτή την εγκληματική πολιτική και αυτά τα καταστροφικά μέτρα. Οι πιέσεις που τους ασκούνται από τα ξένα αφεντικά είναι μεγάλες και τώρα που τελέιωσαν και οι γερμανικές εκλογές πολύ σκληρότερα και επώδυνα μέτρα και ένα γενικό ξεπούλημα βρίσκεται μπροστά μας. Για να προχωρήσουν όμως προς την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού πρέπει να ανανεώσουν την (υποτιθέμενη) στήριξη του Ελληνικού λαού με νέες εκλογές. Για αυτό θα κάνουν και θα μηχανευτούν τα πάντα από ανύπαρκτα success stories, δολοπλοκίες, πολιτικές σκευωρίες, θερμά επεισόδια με την Τουρκία, αναβαθμίσεις από ξένους οίκους, συγχαρητήρια από ξένους ηγέτες, προβλέψεις ότι από του χρόνου θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και πολλά άλλα που θα τους βοηθήσουν να υφαρπάξουν ξανά την ψήφο του φοβισμένου, αποπροσανατολισμένου και παραπληροφορημένου λαού. Μην κρίνεται εξ  ιδίων που έχουμε μέσω διαδικτύου μια ποικίλη και σφαιρικοί ενημέρωση, η πλειοψηφία του λαού ακόμη ενημερώνεται από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και οι περισσότεροι γέροι θα ψηφίσουν και την Μέρκελ άμα τους φοβίσουν ότι δεν θα έχει σύνταξη στο τέλος του μήνα. Μην τους κατηγορούμε εξ άλλου η μισή Ελλάδα σήμερα ζει από αυτές τις συντάξεις που μέχρι του χρόνου πρέπει λόγω μνημονίου να πάνε στα 360 ευρώ.
Το σύστημα λοιπόν θα κάνει ξαφνικά εκλογές όταν βρεί την κατάλληλη συγκυρία που θα τους βγαίνουν τα νούμερα. Εμείς σε αντίθεση τα δεν έχουμε τα μέσα που διαθέτουν αυτοί για αυτό και πρέπει να τους πολεμήσουμε με το μυαλό μας. Οι μέρες οι τωρινές είναι περίεργες καθώς περιμένουν να δουν αν και τι κομμάτι θα ‘τσιμπήσουν΄ και πόσοι από τους νοικοκυραίους θα γυρίσουν πανικοβλημένοι πίσω στο μαντρί για να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.
Προτείνουμε λοιπόν και θέλουμε να το διαδώσετε και στους φίλους σας, όταν και εάν σας καλέσουν τηλεφωνικά για σφυγμομετρήσεις  να μην δηλώνετε τι θα ψηφίσετε. Ακόμη καλύτερα αν έχετε το σθένος και την διάθεση να τους κάνετε πλάκα να δηλώνετε άλλα αντί άλλων. Δηλαδή να σκέπτεστε να στηρίξετε το κόμμα Χ και εσείς να τους απαντάτε το κόμμα Ψ που θα είναι ότι πιο άσχετο από τα πολιτικά σας πιστεύω. Με αυτό τον τρόπο θα τους μπερδέψουμε, θα τους αποσυντονίσουμε και ότι αποφασίσουν να πράξουν θα το κάνουν χωρίς να αξιόπιστα στοιχεία στην διάθεση τους.
Image
Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνους τρόπους αντίστασης και ενώ το διαδίκτυο δεν είναι πανάκεια μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο αν όμως το χρησιμοποιήσουμε σωστά και έξυπνα.
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ




http://aaellines.org/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...