Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα Φιλική Εταιρεία: Οι είκοσιένα λόγοι για μια επανάσταση...


Από το Γραφείο Τύπου
Τα έξη εκατομμύρια φτωχών και εξαθλιωμένων της ελληνικής κοινωνίας δεν επαιτούν αλλά... "απαιτούν" τώρα να διάγουν μια ανθρώπινη ζωή. Ο χρόνος της αναμονής και της υπομονής του λαού όπως και οι ανθρωποθυσίες των Ελλήνων στο βωμό της σπέκουλας και της κονόμας των Γερμανών τοκογλύφων και των ελληνικών μεγκαλοοικογενειών, πλησιάζουν στο τέλος τους!

Όποιος Έλληνας πολιτικός δεν μπορεί ή δεν θέλει ή δεν του επιτρέπεται από τα αφεντικά του να προστατεύσει τα συνταγματικά δικαιώματα εκείνου του λαού που του εμπιστεύθηκε πρώτα την ψήφο του και μετά την εξουσία, οφείλει να παραιτηθεί των αξιωμάτων του. Στοιχειοθετείται επιπλέον ότι το ίδιο πολιτικό πρόσωπο παραβίασε τον όρκο του προς την πατρίδα, το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, τότε επιβάλλεται να συλληφθεί άμεσα.

Οι φτωχοί και οι εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες απαιτούν από το πολιτικό καθεστώς των Αθηνών:

1. Ανθρώπινη διαβίωση, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν παιδεία και εργασία με αξιοπρεπείς μισθούς για όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαίρετα.
2. Κατώτατη σύνταξη ή ελάχιστο βοήθημα από την κοινωνική πρόνοια προς τους αδυνάμους της κοινωνίας ή επίδομα ανεργίας στο ύψος του ορίου της φτώχειας (7180.-€ ετησίως σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας).
3. Σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία για εγκλήματα πολέμου όλων των Γερμανών υπηκόων που ζουν στην Ελλάδα και υπηρετούν στις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.
4. Αναδρομική ακύρωση της κάθε είδους παραγραφής ( νομική, βουλευτική, υπουργική ) για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθησαν κατά του ελληνικού λαού, του δημοσίου και των οργανισμών του.
5. Σύλληψη όλων των επιόρκων πολιτικών και δημοσίων λειτουργών και προληπτική δήμευση των περιουσιών τους.
6. Αναδρομική ακύρωση των δανειακών συμβάσεων που είναι προϊόντα των απειλών βίας και των εκβιασμών των τοκογλύφων δανειστών. Άμεση σύλληψη των δανειστών και των αντιπροσώπων τους που αποδεικτέα έδρασαν με απώτερο σκοπό την καταπάτηση του ελληνικού συντάγματος, την υποδούλωση και το σφαγιασμό της ελληνικής κοινωνίας, όπως και τον διαμελισμό του ελληνικού κράτους.
7. Αναδρομική ακύρωση όλων των συμβάσεων του δημοσίου όπου εκποιήθηκαν περιουσιακά στοιχεία του λαού αντί πινακίου φακής ή λόγω της καταβολής παρανόμων προμηθειών στους επίορκους αντιπροσώπους του δημοσίου.
8. Αποκλειστική εκμετάλλευση του ελληνικού ορυκτού πλούτου στο σύνολό του μόνο από Έλληνες. Οριοθέτηση με βάση τους διεθνείς νόμους της ελληνικής ΑΟΖ.
9. Ακύρωση όλων των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών. Αυτόματη μείωση των τραπεζικών δανείων μέχρι το ύψος της τιμής, που αυτά πωλήθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες στους ξένους "επενδυτές".
10.Σύλληψη των τραπεζιτών και των μεγαλομετόχων των τραπεζών για να λογοδοτήσουν για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξαν κατά του ελληνικού λαού. Δήμευση των περιουσιών τους.
11.Μείωση των τιμών στα τρόφιμα, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο φυσικό αέριο και στις υπηρεσίες των δημοσίων οργανισμών κατά 40%.
12.Κατάργηση του δικαίου και των νόμων που θέσπισαν οι δυνάμεις κατοχής.
13.Καθορισμός του κατωτάτου μισθού για έναν ανειδίκευτου εργάτη στα 7,00 € ωρομίσθιο και επιστροφή στα εργασιακά δικαιώματα και στους νόμους που ίσχυαν πριν την παράδοση της χώρας στους δανειστές της.
14.Εφαρμογή όλων των νόμων για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Καταγγελία της σύμβασης "Δουβλίνο ΙΙ" και απόλυτη διασφάλιση, με όλα τα αναγκαία μέσα, των συνόρων της χώρας.
15.Καταπολέμηση της εγκληματικότητας, προληπτική απέλαση των ήδη καταδικασμένων κακοποιών. Μηδενική ανοχή του κράτους στο παρεμπόριο, στην ανασφάλιστη εργασία και στην φοροκλοπή.
16.Δημόσιες επενδύσεις για την δημιουργία 300.000 παραγωγικών θέσεων εργασίας στα επόμενα τρία χρόνια. Παροχές δανείων για την αναδιάρθρωση της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας και για τον εκμοντερνισμό και την ανάπτυξη των μεταφορών, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Απελευθέρωση του ελληνικού τουρισμού από τα δεσμά των ξένων ταξιδιωτικών γραφείων.
17.Επενδύσεις του δημοσίου στην οικολογική "επανάσταση", στην ανάπτυξη και στην προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών.
18.Αυτεπάγγελτη προστασία της ελληνικής ιστορίας, των εθνικών συμβόλων, των ηθών, των εθίμων, της θρησκευτικής πίστης και των παραδόσεων του λαού από κάθε ανθέλληνα προβοκάτορα και τις "αμπελοφιλοσοφίες" που πρεσβεύει δημόσια.
19.Επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία. Δήμευση των περιουσιών των οικογενειών (περίπου 32.000) που κατέκλεψαν τον λαό στα τελευταία 40 χρόνια ( τουλάχιστον 600 δισ. € ).
20.Σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών και των δολοφόνων όλων εκείνων των αδικοχαμένων Ελλήνων, που λόγω της οικονομικής καταστροφής, έχασαν τη μάχη με τον θάνατο στα τελευταία τρία χρόνια.
21.Καταγγελία του συμφώνου μή επιθέσεως με τη Γερμανία που συμφωνήθηκε στο Παρίσι το 1953. Πόλωση των διακρατικών και των διπλωματικών μας σχέσεων με την Δημοκρατία της Γερμανίας μέχρι αυτή να αναγκαστεί να υπογράψει το "σύμφωνο φιλίας" με την Ελλάδα. Ενεργοποίηση των κατασχέσεων της περιουσίας των Γερμανών και της Γερμανίας σε όλο τον κόσμο προκειμένου να εισπραχθούν οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.

Η δημιουργία θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς, που θα επιτρέπουν στον εργαζόμενο να ζήσει με την οικογένειά του ανθρώπινα, αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την λύση του ελληνικού προβλήματος. Αποτελεί δυστύχημα για τους μισανθρώπους του κατοχικού καθεστώτος το ότι ο Έλληνας φτωχός, ο απελπισμένος, ο πεινασμένος, ο άνεργος, ο ανασφάλιστος και ο άστεγος δεν έχασε την περηφάνεια του, τα ιδεώδη του, τον αυτοσεβασμό του και δεν ξέχασε τα τρία τελευταία χρόνια να σκέπτεται, να αισθάνεται και να εκφράζεται.

Η κατοχική κυβέρνηση του Ιωάννη Ράλλη παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944 και λίγο αργότερα συνελήφθη για να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη της Ελεύθερης Ελλάδας. Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2013 έχει καιρό το ελληνικό πολιτικό σύστημα να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να υπηρετεί το Γερμανό κατακτητή ή θα επαναφέρει την χώρα στην ελληνική συνταγματική νομιμότητα και θα υπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τον ελληνικό λαό και τα συμφεροντά του.

Αν κάποιοι νομίζουν ότι, σε εποχές ξένης κατοχής, θα κατορθώσουν με εκβιαστικά διλήμματα να σύρουν την ελληνική κοινωνία σε βουλευτικές εκλογές ... είναι πολύ γελασμένοι. Η αντίδραση του λαού θα είναι τόσο ραγδαία και δραματική, που θα αναγκαστούν να μετατρέψουν όλα τα ξερονήσια του Αιγαίου σε φυλακές. Το άρθρο 120 του ελληνικού συντάγματος δεν έχει διακοσμητικό χαρακτήρα αλλά αποτελεί το τελευταίο σωσίβιο/ την ύστατη ελπίδα, που θα αρπάξουν όλοι αυτοί οι άθλιοι, οι φτωχοί, οι εξαθλιωμένοι, οι πειναλέοι, που μπορεί να μην έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά διαθέτουν μόνο κάτι το κοινό .... την ψυχή του Έλληνα!
Νέα Φιλική Εταιρεία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...