Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΕΡΕΥΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α. ΔΙΕΡΕΥΣΕ Ε; !!!!!!!!!


 




ΞΕΠΛΥΜΑ , ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΝΥΚΤΑΣ , ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ (όπως το βρήκα στο διαδίκτυο)


Στρατολογούσαν και ανήλικους
Αίσθηση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι στρατολογούνταν ακόμα και ανήλικα παιδιά στην οργάνωση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπήρξε εκτεταμένη στρατολόγηση ανήλικων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου είχε συγκροτηθεί ομάδα νεαρών με την ονομασία "Κένταυρος".

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ε;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ; !!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ....
ΓΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ....

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ

Οι “Κένταυροι” και οι “Rangers” ήταν έμπνευση του μακαρίτη του Αβέρωφ -πρόεδρος τότε της Ν.Δ. και είχαν αρχηγούς τους, τον Μιχαλολιάκο (βουλευτή Πειραιώς, ξάδελφος του Χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου) και τον Μανωλάκο (φαρμακοποιός, πολιτευτής και χουντοβασιλικός).

Οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ…”Ομάδες κρούσης” τελούσαν υπό τις ευλογίες των προέδρων Μεϊμαράκη και Βουλγαράκη. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήτανε ομάδες γυμνασμένων ΟΝΝΕΔιτών -σας θυμίζουν κάποιους;- που κατέβηκαν σε πανσπουδαστικά συνέδρια (αρχικά) και μετά σε σχολές για να ενισχύσουν τη ΔΑΠ, όταν αποτελούσε οικτρή μειοψηφία. Δεν ήταν φοιτητές, τουλάχιστον όχι όλοι…ήταν μπρατσαράδες και ιδιαίτερα στη Νομική Αθηνών είχαν κάνει αίσχη.
Μετά έγιναν οι περισσότεροι νταβάδες της νύχτας…
Άλλωστε η εποχή της “ένδοξης” δράσης τους ήταν τα τέλη ’70, αρχές και τέλη της δεκαετίας του ’80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σποραδικά έκαναν κάποιες εμφανίσεις και στις αρχές τις δεκαετίας του ’90…
Οι τραμπούκικες ομάδες κρούσεις διαλύθηκαν τυπικά αλλά όχι ουσιαστικά επι Μητσοτακη, η δράση τους, όμως, συνεχίστηκε υπογείως.

Οι ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ήταν ομάδα νέων απο τον Κορυδαλλό και την Αθήνα. Καποια μελη ηταν ηταν πριν στο ΦΕΠ (Φοιτητική Εθνική Πρωτοπορία) και στην ΕΝΕΚ (Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα) ενω οι RANGERS ήταν κυρίως απο Θεσσαλονικη.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 1990 Τότε που την έπεφταν βράδυ στα σχολεία για να σπάσουν τις καταλήψεις. Με αποκορύφωμα βέβαια την δολοφονία του Τεμπονέρα
8/1/1991 Οι καθηγητές αρνούνται να βάλουν απουσίες στους μαθητές και ο υπουργός αποφασίζει την πειθαρχική δίωξή τους, ενώ την επόμενη μέρα, ομάδες ροπαλοφόρων εισβάλουν σε σχολεία και τραυματίζουν μαθητές, υπό τα απαθή βλέμματα των αστυνομικών οργάνων. !!!!!
Στις 19.30 το απόγευμα, στην Πάτρα περί τα τριάντα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, με επικεφαλής τον τοπικό πρόεδρο της οργάνωσης Ιωάννη Καλαμπόκα, επιτίθενται κατά των μαθητών.
Γύρω στις 23.30 το βράδυ, ομάδα καθηγητών και γονέων επιχειρεί να μπει στο κτήριο. Με το άνοιγμα της πόρτας τα μέλη της ΟΝΝΕΔ επιτίθενται στον κόσμο με σιδερολοστούς, καδρόνια και τσιμεντόλιθους. Ο αριστερός καθηγητής μαθηματικών , Νίκος Τεμπονέρας, πέφτει θανάσιμα τραυματισμένος, με ανοιγμένο το κρανίο από το σιδερολοστό του Ι.Καλαμπόκα. !!!!!!!!!! ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ, ΕΦΑΓΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
 
 
 http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5403.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...