Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έξυπνη ψήφος σημαίνει ΟΧΙ στην Ευρωχούντα της Φραγκφούρτης! – Τον Μάιο ψηφίζουμε για Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία...


Ο φον Αντωνάκης, στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής Προεδρίας στο Στρασβούργο, μετά τις ευχαριστίες του προς τους δανειστές, και αφού είπε ότι προσωπικά θα ήθελε να γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές το 2016, ισχυρίστηκε μεν ότι, «ο ελληνικός λαός αλλά και οι σημερινοί βουλευτές δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές» τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα έρθει πρώτο και όχι δεύτερο κόμμα στις εκλογές. Σε ποιες δεν διευκρίνισε....
Διότι για τις Ευρωεκλογές έχουν πιάσει και αυτός και ο συνταγματολόγος «πάτο».


Οι τελευταίες (μυστικές), δημοσκοπήσεις στις περιφέρειες, δείχνουν πώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σε Νομούς που κυριαρχούσαν επί δεκαετίες έχουν κυριολεκτικά σβήσει. Τραγική είναι η δημοκοπική εικόνα του Πασοκ, ιδίως στην Β Αθηνών και στην «πράσινη Κρήτη», και  όλα δείχνουν πώς δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή. Η ΝΔ ,σε Νομούς που θεωρούσε ως «Κάστρα» της, μετά βίας είναι δεύτερο κόμμα.
Οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την σχετική πλειοψηφία των ερωτώμενων να μην θέλουν τις πρόωρες εκλογές είναι αμφισβητούμενης σοβαρότητας και συνήθως απηχούν την προπαγάνδα των καθεστωτικών καναλιών . Σε κάθε περίπτωση όμως ο μεν «Λαός», θα μάθει τις εκλογές σαν τον απατημένο σύζυγο. Δηλαδή τελευταίος, οι δε «βουλευτές» της πλειοψηφίας, που ψηφίζουν ότι τους φέρουν, (διαφωνώντας), είναι «απλοί μισθωτοί», (σαν τον Ιορδάνη που κάνει το σκ.. του παξιμάδι) που τους χλευάζουν και από πάνω οι «λαϊκιστές» και οι «εξτρεμιστές», ότι είναι όλοι τους, «προδότες και πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες», και τους οποίους δεν τους ερωτά η «διεύθυνσις» δια την πολιτική της «Εταιρείας» για τον χρόνο των εκλογών.
Ο Νάιτζελ Φάραντζ ο ηγέτης του ευρωσκεπτιστικού UKIP της μεγάλης Βρετανίας, που χτυπάει την πρώτη θέση στις προσέχεις ευρωεκλογές είπε στον φον Αντωνάκη για να τον ακούσουν Άγγλοι , Γάλλοι, Πορτογάλοι και Έλληνες :
«Να ονομάσετε το κόμμα σας ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Και του είπε ότι δεν είναι πρωθυπουργός αλλά δήθεν πρωθυπουργός που δεν εκπροσωπεί τη Βούληση του «κυρίαρχου ελληνικού λαού». «Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Έχετε χάσει τον έλεγχο. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση. Η τρόικα σας κυβερνά . Έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία! Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!», τόνισε ο Φάραντζ, αναπτύσσοντας την πολιτική του πλατφόρμα του ευρωσκεπτιστικού UKIP για λιγότερη «Ευρώπη», για περισσότερη Δημοκρατία και Εθνική Κυριαρχία.
Ο ηγέτης των  Ευρωσκεπτικιστών της Μ. Βρετανίας αναφέρθηκε και στο «Αθέατο Διευθυντήριο» που ελέγχει την Ευρώπη και υπογράμμισε ότι , «η ανίερη συμμαχία που κάνει κομάντο στην Ε.Ε.» , απομάκρυνε τον Παπανδρέου όταν πρότεινε δημοψήφισμα και τον αντικατάστησε, «με έναν πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs».
Ο Φάραντζ χτύπαγε το σαμάρι για να τον ακούσει… ο γάιδαρος και πρόσθεσε ότι τώρα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα , οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, και τόνισε ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα καταρρίψουν τον μύθο του ευρωμονόδρομου.
Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα του UKIP , στοχεύει στην υπεράσπιση της  αστικής Δημοκρατίας απέναντι στο «Αθέατο Διευθυντήριο», την « ανίερη συμμαχία», των μεγάλων επιχειρήσεων , των μεγάλων τραπεζών και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, που θέλουν περισσότερη εξουσία και περισσότερο έλεγχο στη ζωή μας με την περισσότερη Ευρώπη τους.
Ο Φάραντζ και το UKIP δεν έχουν φυσικά το πρόβλημα του Ευρώ, διότι στην Αγγλία δεν αντιμετωπίζουν την προοπτική της Κατοχής από την Goldman Sachs και της Μπλάκ Ροκ και δεν φοβούνται την γερμανική ευρω-λιτότητα. Αυτό το πρόβλημα το έχουν οι υπόδουλοι λαοί της Ευρωζώνης. Όπως είπε και ο Κρούγκμαν «η καταστροφική για την κοινωνία λιτότητα στην Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ελλάδα», είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΚΤ, και το χειρότερο είναι ότι μια κυβέρνηση εντός Ευρωζώνης δεν μπορεί να χαλαρώσει τη λιτότητα, «εκτός και εάν συμφωνήσουν Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη».Αυτό ακριβώς σημαίνει «περισσότερη Ευρώπη».
Και τη ώρα που ο φον Αντωνάκης, ο δοτός πρωθυπουργός, έδινε όρκους πίστης στο Ευρώ και την Φρανγκφούρτη, λέγοντας ότι «οι Έλληνες δεν αμφισβητούν και θέλουν την Ευρώπη, και δεν θέλουν την αβεβαιότητα της εξόδου από το ευρώ», η κ. Μαρίν Λεπέν του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου», που με βάση τις δημοσκοπήσεις θα κερδίσει πάνω από το 25% της ψήφου των Γάλλων στις ευρωεκλογές του Μαΐου, συναντήθηκε στο Στρασβούργο, με τον επικεφαλής της Ιταλικής Λέγκας του Βορρά, κ. Ματέο Σαλβίνι και συμφώνησαν για τη συμμετοχή της Λέγκας στον «ηπειρωτικό συνασπισμό» κατά του ευρώ , στον οποίο μετέχει και το ολλανδικό PVV του Χέιρτ Βίλντερς. «Συζητήσαμε κοινές στρατηγικές και βεβαίως θα διεξαχθεί από κοινού η μάχη κατά του Ευρώ», δήλωσε ο κ. Σαλβίνι, τονίζοντας ότι ο «ηπειρωτικός συνασπισμός» δεν θα παρουσιάσει κοινό υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι είναι ένα μη δημοκρατικό όργανο. «Ο μόνος δημοκρατικός θεσμός που αναγνωρίζουμε είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε ο επικεφαλής της Λέγκας.
Και ενώ σε όλη την Ευρώπη ο ευρωσκεπτικισμός καλπάζει, εμείς εδώ ασχολούμεθα με τον Ευρω-Τσίπρα του Τέξας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται σταθερά πρώτος με ποσοστά που φθάνουν το 23%, ακόμη και το 25% σε ορισμένες περιπτώσεις, διότι ο μέσος Έλλην είναι «δημοκρατικός» και δεν θέλει «την αβεβαιότητα της εξόδου από το ευρώ». Ακριβώς ότι υπόσχεται ψευδώς ο Αξελ Τέξας, που γνωρίζει όπως και ο Κρούγκμαν, ότι εάν δεν συμφωνήσουν Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη δεν υπάρχει τέλος για την ευρω-λιτότητα την ανεργία και τις αυτοκτονίες.
Μόνο στην Ελλάδα ο μέσος (δεξιός) πολίτης θα δείξει την οργή του στις Ευρωεκλογές, κάνοντας αποχή και οι άλλοι θα ψηφίσουν τους αριστερούς της Goldman Sachs και της Μπλάκ Ροκ για να τιμωρήσουν τους δεξιούς της Goldman Sachs και της Μπλάκ Ροκ. Άβυσσος η ψυχή του (χαζού) ψηφοφόρου!
Έξυπνη ψήφος σημαίνει ΟΧΙ στην Ευρωχούντα της Φραγκφούρτης! ΟΧΙ στο «Αθέατο Διευθυντήριο», την « ανίερη συμμαχία», των μεγάλων επιχειρήσεων , των μεγάλων τραπεζών των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, και των τραπεζιτών της Φραγκφούρτης. Έξυπνη ψήφος είναι το ΝΑΙ στη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία και το ΟΧΙ στην περισσότερη Ευρώπη τους.
Αυτό το ΝΑΙ και αυτό το ΟΧΙ εμείς οι Έλληνες μπορούμε να το πούμε και στην κάλπη των περιφερειακών εκλογών, ψηφίζοντας για ευρεία νομισματική και φορολογική αυτονομία, ώστε να μη μας φορολογούν οι Βρυξέλλες και να έχουμε και τη δική μας δραχμή παράλληλα με το δικούς τους Ευρώ.
Σπύρος Χατζάρας
ΠΗΓΗ:http://deltio11.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...