Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Ο Ξηρός βρίσκεται στην Αττική και ετοιμάζει χτύπημα»

Την εκτίμηση ότι  ο Χριστόδουλος Ξηρός βρίσκεται στην Αττική και ετοιμάζει νέο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα έκαναν το Σάββατο πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Την ίδια στιγμή.... ο Σάββας Ξηρός
σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον αδερφό του και ζητά αμνηστία.

Σύμφωνα λοιπόν με το Mega, η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί πως ο φυγάς Χριστόδουλος Ξηρός κρύβεται σε κάποιο σπίτι εντός Αττικής, ενώ εκτιμά ότι σχεδιάζει νέο τρομοκρατικό χτύπημα που θα κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά ανθρώπινο στόχο.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση έχει προκαλέσει η πληροφορία που μετέδωσε το Έθνος ότι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» έστησαν πάρτι εντός των φυλακών του Κορυδαλλού μετά την επιτυχή απόδραση του Ξηρού.

Πάντως, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν πιθανότατα οι αλλαγές στο πλαίσιο χορήγησης των αδειών και αναμένεται να απαγορευτεί η χορήγηση άδειας σε τρομοκράτες και σε όσους έχουν καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία.

Αναμένεται επίσης να αποφασιστεί και η αναμόρφωση της σύνθεσης του συμβουλίου των φυλακών με προσθήκη ενός δικαστικού λειτουργού ενώ υπάρχει η πρόθεση όλοι οι επίορκοι υπάλληλοι των φυλακών να απομακρυνθούν.

nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...