Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έχουν τρελάνει τον Αντώνη...


fyjfjH  εχουν τρελαθει γιατι κανενας δεν δεχεται να ειναι υποψηφιος.
Ο πανικός της πιθανής κατάρρευσης της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές και οι ιδέες διαφόρων συμβούλων του πρωθυπουργού έχουν «τρελάνει» τον κ. Αντώνη Σαμαρά.
Έφτασαν στο σημείο να του προτείνουν να ...


αντιγράψει τον κ. Κ. Μητσοτάκη και να στηριχθεί στο πολιτικό κόλπο που έκανε ο τότε πρόεδρος της ΝΔ, στα μέσα της δεκαετίας του 80. Τότε ο κ. Μητσοτάκης κατέβασε στους 3 μεγάλους δήμους της Αθήνας τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του. Στην Αθήνα των Έβερτ, στον Πειραιά τον Ανδριανόπουλο και στη Θεσσαλονίκη τον Κούβελα, με αποτέλεσμα να κερδίσει τους τρεις δήμους.
Η εισήγηση αυτή έπεσε στο κενό, γιατί τα σημερινά πρωτοκλασάτα ονόματα αρνήθηκαν να κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επειδή πιστεύουν ότι η κατάρρευση της ΝΔ είναι μη αναστρέψιμη.
Η άλλη εισήγηση στον πρωθυπουργό ήταν να προταθούν διάφορες προσωπικότητες εκτός του στενού πολιτικού συστήματος της ΝΔ. Έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Φραγκούλη Φράγκου, Σάββα Καλεντερίδη, γνωστού από την υπόθεση Οτσαλάν Κωνσταντίνου Μίχαλου, Γιώργου Πατούλη κ.α.
Με το που διέρρευσαν τα διάφορα ονόματα άρχισε και η προσπάθεια απομυθοποίησης τους. Έτσι έχουν παγώσει τα πάντα στη ΝΔ και λέγεται ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αποφασίσει μόνος του.
Ορισμένοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού που θέλουν να περάσουν οι δικές τους ιδέες διαρρέουν σε ΜΜΕ τις προτάσεις τους ως γεγονός.


http://www.spirospero.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...