Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Επέστρεψε το πρωί ο Ξηρός στον Κορυδαλλό!

«Οικογενειακές ιστορίες» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Του Λάκη Μπέλλου

Γύρισε το πρωί ο δραπέτης Χριστόδουλος Ξηρός στον Κορυδαλλό. Η 5νθήμερη άδειά του, συν μία μέρα οδοιπορικά, έληγε σήμερα και παρουσιάστηκε κανονικότατα στις φυλακές, στις οποίες έφτασε με ταξί που οδηγούσε ο Μαζιώτης....


Συστήθηκε στους φύλακες που δεν τον αναγνώρισαν και δεν τον άφησαν να μπει μέσα γιατί νόμισαν ότι τους γινόταν χοντρή πλάκα, γι’ αυτό του είπαν να στρίβει και να πάει γρήγορα σπίτι, γιατί αλλιώς θα τον συλλάβουν.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός επέμεινε ότι είναι ο αδίστακτος δολοφόνος Χριστόδουλος Ξηρός και έσπασε τα νεύρα των φρουρών που ειδοποίησαν τον κ. Δένδια ότι κάποιος έχει εμφανιστεί και ισχυρίζεται ότι είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός και ο υπουργός έκλεισε νευριασμένος το τηλέφωνο που τον απασχολούσαν.

Ο Ξηρός, για να τους πείσει, τους είπε ότι χθες όλη τη μέρα κυκλοφορούσε στην άδεια Αθήνα και κανένας δεν τον ενόχλησε, αν και έβλεπε στα πρωτοσέλιδα ότι καταζητούνταν. Τον μόνο που είδε να κυκλοφορεί ήταν τον Τσίπρα, που είχε δραπετεύσει και δεν πήγε στην τελετή για την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας.

Για να γίνει πιο πιστευτός, τους παρέδωσε βίντεο από σατιρική εκπομπή των Ολγας Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη που τον έδειχναν σε βίντεο προ 15ετίας και έλεγαν ότι είναι από το φετινό καλοκαίρι και πως έσκασε στα γέλια και χαρακτήρισε την ενέργεια του «Μέγκα» τρομοκρατική.

Κλήθηκε ο νέος διευθυντής των φυλακών, γιατί ο προηγούμενος απολύθηκε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, και αφού κοίταξε πρόσφατη φωτογραφία του, είπε ότι κάτι του θυμίζει η σκατόφατσά του.

Ο Ξηρός, για να τους πείσει περισσότερο, τους έδειξε το μπαγλαμαδάκι με το οποίο έπαιξε μόλις χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής τη συμφωνία «Αχ ο μπαγλαμάς, ο Σαμαράς» και το «Παίζουν τα παπαγαλάκια» για Πρετεντέρη-Τρέμη σε κρα μείζονα.

Ούτε αυτό τους έπεισε και ρωτήθηκε να πει απέξω ποιους έχει καθαρίσει, αλλά εκεί τον έπιασαν αδιάβαστο γιατί ξέχασε πολλά ονόματα – και πού να τα θυμούνταν όλα; δικαιολογήθηκε.

Υποχρεώθηκε μετά να δείξει το 45άρι περίστροφο, αλλά του είπαν να κόψει τις μαλακίες και ότι αυτό το 45άρι είναι από τα «Τζάμπο».

Μπροστά στον κίνδυνο να μην τον αφήσουν να μπει στον Κορυδαλλό και να παραβιάσει την άδεια, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και μετά από λίγο τον κυνηγούσε όλη η ΕΛ.ΑΣ. και κατάφερε να τον συλλάβει, αφού επιτέλους παραδόθηκε για να είναι κανονικός με την άδειά του.

Μόλις μπήκε στον Κορυδαλλό ανακουφισμένος πήγε αμέσως στην αίθουσα όπου συνεχιζόταν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Του έπεσε μάλιστα το φλουρί, το δώρο του οποίου ήταν 5 μέρες άδεια, αλλά δεν το δέχτηκε γιατί μόλις είχε επιστρέψει από άδεια, γι’ αυτό το χάρισε στον Κουφοντίνα που έφυγε αστραπή για έξω.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι το ανθρωποκυνηγητό σε κάθε σπιθαμή της Ελλάδας απέδωσε και η Αστυνομία έκανε πάλι τη δουλειά της και συνέλαβε τον αδίστακτο Χριστόδουλο Ξηρό, αλλά η Δικαιοσύνη πάει και τους δίνει άδεια και το σκάνε, και φοβούνται ότι θα το ξανασκάσει και θα τον ξανασυλλάβουν.

twitter.com/pamelouketo

 http://www.efsyn.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...