Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Σαφές μήνυμα Καμμένου: “Δεν θα στηρίξουμε πρόεδρο Δημοκρατίας, εκλογές με κάθε τρόπο”
ΚΑΜΜΕΝΟΣOι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να “παίξουν παιχνίδια” στον ελληνικό λαό για να διατηρήσουν εμμέσως την κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η δήλωση του κ. Καμμένου ....
ήλθε ως απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος το Σάββατο κάλεσε τον κ. Καμμένο αλλά και τον Φώτη Κουβέλη να πάρουν θέση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και να αποσαφηνίσουν αν σκοπεύουν να συμπράξουν με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση της ελάχιστης πλειοψηφίας 180 εδρών που απαιτεί η προεδρική εκλογή.
Ο κ. Καμμένος παρέπεμψε στη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».
Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, αφήνοντας την Κ.Ο. του κόμματος με μόλις 14 μέλη, ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι εν λόγω βουλευτές εξελέγησαν με την ψήφο των ΑΝΕΛ, και δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις αντίθετες με την λαϊκή εντολή που έλαβαν, δηλαδή να ρίξουν την κυβέρνηση.


makeleio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...