Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Επιχειρηματίες και ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι στη λίστα των παιδόφιλων



pederastyΠολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες και ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι στη λίστα των παιδόφιλων εναντίον των οποίων έχει σχηματίσει δικογραφία η ΕΛ.ΑΣ. Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος παιδόφιλων που διακινεί στο Διαδίκτυο σκληρό παιδικό πορνό.

Σύμφωνα με  διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες , το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εξαπολύσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό συγκεκριμένων παιδόφιλων, των οποίων τα ηλεκτρονικά ίχνη ανακάλυψαν οι αστυνομικοί μετά από "περιπολίες" στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το ειδικό σύστημα πιστοποίησης που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη εντοπιστεί οχτώ παιδόφιλοι σε βάρος των οποίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες.

Πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας, όπως επιχειρηματίες, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι με προφίλ καλού οικογενειάρχη στις τοπικές κοινωνίες όπου ζουν. Και οι οκτώ περιπτώσεις αφορούν άτομα που διαμένουν σε μεγάλες πόλης της επαρχίας και διακινούν μέσω των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών σκληρό παιδικό πορνό με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά.
 
 
http://theinsider.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...