Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο ηλίθιος, ο πανηλίθιος και το Κατάρ ! ! !


Είμαι εδώ και σας φωνάζω: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !

Τρελά πανήγυρια γίνονται για την συγχώνευση της Eurobank και της Alphabank και τον μεγάλο επενδυτή, το κατάρ που θα ρίξει 500 εκατομύρια και θα γίνει μεγαλομέτοχος στο καινούργιο deal με 20%!!!!

Στην χώρα των ηλιθίων όμως όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να πανηγυρίζουμε με μία μεγαλειώδη ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως ούτε και η τελευταία.

Ας δούμε λίγο τους αριθμούς αυτής της ήττας όμως γιατί η απλή αριθμητική δεν λέει ψέμματα.

Τα στοιχεία......
Καταθέσεις των δύο τραπεζών:
Eurobank 80.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.
Alpha bank 80.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Σύνολο 160.000.000.000 ευρώ (εκατόν εξήντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Αυτές οι καταθέσεις είναι χρήματα των ηλιθίων πολιτών που τα....
εμπιστεύτηκαν στις δύο τράπεζες για ένα μηδαμινό επιτόκιο. Την εμπιστοσύνη αυτή την καταχράζονται καθημερινά οι τράπεζες και με ξένα κόλυβα κάνουν μνημόσυνο και βγάζουν τεράστια κέρδη. Ναι ηλίθιοι... με την έγκριση σας και με τα λεφτά σας οι τράπεζες βγάζουν τεράστια κέρδη. Τους δώσατε 160 δις να εκμεταλεύονται με την συναίνεση σας. Γι αυτό το άρθρο έχει τίτλο το άρθρο ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος, γιατί εσείς είστε ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Διαβάστε παρακάτω για να πειστείτε ακόμα περισσότερο πόσο ηλίθιοι είστε.

Τα δάνεια......
Τα δάνεια των δύο τραπεζών
Eurobank 98.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.
Alpha bank 98.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Σύνολο 200.000.000.000 ευρώ (διακόσια δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Αυτά τα δάνεια τα χρωστάτε εσείς ηλίθιοι στις τράπεζες. Τους έχετε δώσει 160 δις χωρίς κανένα κόστος να τα διαχειρίζονται και εσείς να μην έχετε κανένα κέρδος και οι τράπεζες σας έχουν δώσει 200 δις δάνεια τα οποία τα πληρώνετε εσείς και οι τράπεζες βγάζουν τρελά κέρδη.

Με μία μικρή πρόσθεση οι δύο τράπεζες έχουν στην διάθεση τους 360 δις ευρώ από τα οποία βγάζουν τρελά κέρδη και οι υπάρχουν και οι πανηλίθιοι που πανηγυρίζουν!! 10.000.000 πανηλίθιοι νεοέλληνες πανηγυρίζουν! Ακόμα και αν δεν πανηγυρίζεται, είστε αδιάφοροι που είναι εξίσου κακό. Εχετε αφήσει τις τράπεζες να κάνουν πάρτυ και να σας πατάνε με τα δικά σας λεφτά και με την δική σας έγκριση. Γι αυτό σας λέω πανηλίθιους!!! Το καταλάβατε τώρα;;;; Οχι ακόμα; Διαβάστε παρακάτω.....

Η σωτηρία των τραπεζών από το κράτος (εσάς δηλαδή)........

Ο Καραμανλής έδωσε 100 δις ευρώ περίπου για να σώσει τις τράπεζες....
Ο Παπανδρέου έδωσε άλλα 100 δις ευρώ περίπου για να σώσει τις τράπεζες...

Σύνολο 200 δις ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ!!!!

Προσθέτουμε στα παραπάνω και έχουμε 360 δις τα προηγούμενα συν 200 δις για να σωθούν, σύνολο 560 δις ευρώ που θα βγουν από τις τσέπες σας όλα!!!!

Εχει και συνέχεια, περιμένετε....

Η ευρωπαική Τράπεζα.....
Οι δύο ελληνικές τράπεζες για να σωθούν, δανείζονται από την ευρωπαική τράπεζα με 1% και μετά δανείζουν το ελληνικό κράτος με 4,5%, δηλαδή σας χρεώνουν 3,5% για να σας σώσουν! Ναι καλά το καταλάβατε, για να σας σώσουν από την ηλιθιότητα σας!

Το Κατάρ και η μεγαλοεπένδυση......!!!!!

Από όλα τα παραπάνω καταλήξαμε ότι δύο τράπεζες διαχειρίζονται 500 δις ευρώ περίπου. Ερχεται λοιπόν το Κατάρ για να κάνει μία τεράστια επένδυση στην Ελλάδα και να γίνει ο μεγαλομέτοχος του καινούργιου Deal με 20% ποσοστό και θα βάλει 500 εκατομύρια. Φοβερό ε;;; Για να το αναλύσουμε παρακάτω.

Αν 20% είναι 500 εκατομύρια, τότε το 100% της συγχώνευσης είναι 5 χ 20% χ 500 εκατομύρια ευρώ = 2.5 δις ευρώ

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;;;;;;

Η νέα τράπεζα που θα προκύψει έχει αξία 2,5 δις ευρώ και θα διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο 500 δις ευρώ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΕΣΕΙΣ θα πληρώσετε ή πληρώνετε!!! Μόνο οι καταθέσεις που έχετε ΕΣΕΙΣ στις δύο τράπεζες είναι 160 δις ευρώ.

Δείτε και μερικές επενδύσεις του κατάρ.

Αγόρασε τα Harods στο λονδίνο για 2 δις ευρώ. Για τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες δίνει 500 εκατομύρια ευρώ!

Προσπάθησε να αγοράσει την Μanchester United για 1,2 δις ευρώ. Για τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες δίνει 500 εκατομύρια ευρώ!

Τελικό Συμπέρασμα.
Αν είστε κάτοικος του Κατάρ ή μέτοχοι της Alphabank και της Eurobank έχετε δισεκατομύρια λόγους για να πανηγυρίζετε τρελά.

Αν δεν είστε στην πιο πάνω κατηγορία και έχετε την ατυχία να είστε κάτοικος του ελληνικού κράτους και να πληρώνετε φόρους τότε αυτά τα 500 δις (ίσως και πολύ παραπάνω) θα τα πληρώσετε μέχρι τελευταίο σεντς, εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας... μέχρι και τα τρισέγγονα σας!!! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!! ΟΛΑ!!!

Πάψτε να το παίζετε εξυπνάκηδες και παρτάκηδες γιατί ο εχθρός είναι οργανωμένος και εσείς είστε μόνοι σας. Ολες οι νίκες στο παρελθόν έγιναν γιατί παίζαμε σαν ομάδα, έστω και αν είμασταν λίγοι. Ο Εγωισμός, η αδιαφορία και η πάρτη μου είναι αυτά που θα σας καταστρέψουν!!!

Είμαι εδώ και σας φωνάζω: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !

Κάντε το σωστό. Πάρτε τα λεφτά σας από Eurobank και Alphabank και διαλέξτε άλλη τράπεζα. Κάντε μεταφορά των δανείων και των καρτών σας σε άλλη τράπεζα. Ενωθείτε!!!

Ενας ξύπνιος πολίτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...