Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οι μαλάκες αντέχουν σαν Ελληνες!




Εθνικός θρίαμβος! Νέα μεγάλη νίκη του Γκιόργκος! Ο «λαός» πανηγυρίζει και χειροκροτεί αυτούς που με τιτάνιες προσπάθειες κατάφεραν να υπογράψουν και επισήμως την παράδοση της χώρας, να την θέσουν υπό ξένη «εποπτεία» και σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις, το 2020 να φέρουν το χρέος της στα επίπεδα του 2009 όπου το παρέλαβαν(!).. Και αυτό δεν είναι τίποτα..
Κατάφεραν το εκπληκτικό να διαγραφεί η λέξη «εποπτεία» και να αντικατασταθεί με τη «μόνιμη τεχνική βοήθεια»! Τέτοια εθνική νίκη τεραστίων διαστάσεων μόνο ένας πασοκισμός και μια κυβέρνηση γιωργάκηδων θα μπορούσε να καταφέρει..
Τώρα ο “λαός” με δακρυσμένα μάτια χειροκροτεί τους «σωτήρες» του, οι οποίοι παραμονές της εθνικής εορτής της 28ης είπαν το μεγάλο «όχι» στην εθνική ανεξαρτησία, στην ανθρώπινη διαβίωση και αξιοπρέπεια και χωρίς να υπολογίσουν το πολιτικό τους κόστος, αλλά με προσωπικές θυσίες, σπαραγμό ψυχής και ατέλειωτο κλάμα κατάφεραν και είπαν το μεγάλο «ναι» και πρωτοστάτησαν στην σωτηρία των τραπεζών, της μεγάλης φοροδιαφυγής και των συντεχνιών, είπαν το μεγάλο «ναι» στην χρεοκοπία της κοινωνίας, στην εξαθλίωση των ανθρώπων, στο “κούρεμα” των μισθωτών και συνταξιούχων και ολόκληρης της μεσαίας τάξης, κατάφεραν και είπαν το μεγάλο «ναι» στην πορεία της χώρας προς την ατέλειωτη ύφεση και απόγνωση.. Για την πατρίδα ρε γαμώτο..
Κουράγκιο μαλάκες Ελληνες! Ψηλά τα λάβαρα και τις σημαίες ορέ πατριώτες!! Όρθια τα κορμιά στην παρέλαση! Αετίσιο βλέμμα και ακμαιότατον ηθικό! Ψηλά τα πόδια ορέ κουρεμένοι!! Πάνε πια εκείνοι οι καιροί που οι ήρωες πολεμούσαν σαν Έλληνες. Ευτυχείτε! Τώρα οι μαλάκες αντέχουν σαν Έλληνες!. Και δεν είδαμε τίποτα ακόμα. Γιαυτό και προσωπικά είμαι περήφανος και αισιόδοξος.. Μπορεί μεν να κουραστώ λίγο σήμερα, αλλά αναμένω σε 20 χρόνια, όταν θα είμαι 70 χρονών, να απολαύσω για τα καλά τη ζωή μου και χωρίς μιζέρια και ανέχεια αλλά με ρωμαλέα και αδάμαστη στύση να χαρώ το σεξ και τον έρωτα.. Ευχαριστώ Γκιόργκο, ευχαριστώ πατρίδα!

Αναρτήθηκε από τον/την sofistis
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...