Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τρέμουν τον λαό, φοβούνται την πραγματική Δημοκρατία!


Η αντίδραση του πολιτικού κόσμου στα σημερινά «γεγονότα» αποδεικνύει ότι είναι καθηλωμένοι στον δικό τους κόσμο. Σε έναν κόσμο που ανήκει προ πολλού στο παρελθόν. Δεν έχουν καμία συναίσθηση της σημερινής κατάστασης. Σήμερα γιορτάζει ο Ελληνισμός. Ο δικός μας Ελληνισμός. Η ελληνική ψυχή.

Η ψυχή που δεν σκύβει το κεφάλι σε καμία «μπότα». Εσείς καταφέρατε να μας ξεπουλήσετε. Καταφέρατε να....
μας εξευτελίσετε. Καταφέρατε να μας πουλήσετε στα σκλαβοπάζαρα των κερδοσκόπων. Και τώρα ζητάτε και τα «ρέστα»;

Ο Έλληνας πλέον θα σας διαδηλώνει την οργή του με κάθε τρόπο. Από τη στιγμή που χωρίς ίχνος εθνικής υπερηφάνειας δέχεστε να μας ξεπουλάτε στους εχθρούς του λαού, αφού μας καταδικάζετε σε καταναγκαστικά έργα, στο όνομα της Μέρκελ και του Σαρκοζί, να περιμένετε την οργή του λαού. Μην φοβάστε…

Δημοκρατία έχουμε. Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να έχουμε. Να φοβάστε όμως, μήπως στην επόμενη Βουλή δεν είστε εσείς, αλλά ο απλός λαός… Αυτό είναι που τρέμετε! Τρέμετε στην ιδέα ότι ο Έλληνας θα ξυπνήσει. Πάρτε το «χαμπάρι».

Ξυπνήσαμε! Και ξυπνήσαμε οργισμένοι! Ο λαός που δεν έχει να χάσει τίποτα, γιατί του έχουν πάρει όλα, είναι αποφασισμένος να δώσει και το αίμα του.

Αυτό μην το ξεχνάτε.Και το αίμα του θα το δώσει για την πατρίδα, όποτε το ζητήσει. Δε θα σπαταλήσει όμως ούτε σταγόνα για τους πατριδοκάπηλους. Για όσους μας ξεπουλάνε στο όνομα του «κεφαλαίου». Ντροπή!

Όταν μιλάει ο λαός, να σωπαίνετε. Τουλάχιστον μην τον προκαλείτε περισσότερο…

http://www.prionokordela.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...