Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Θα κάψουν την Ελλαδα μετα τις Αμερικανικές εκλογές και το ξέρουν!



greece-fireΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;

Ο Ομπάμα έχει διαμηνύσει να κρατηθεί η Ελλάδα μέσα στο ευρώ μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές . Το Reuters μάλιστα μετέδωσε ότι η έκθεση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ και την ΕΕ θα καθυστερήσει και θα δημοσιοποιηθεί μετά τις αμερικανικές εκλογές!
Είναι σαφές ότι...
όλα βαδίζουν μεθοδευμένα βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο, μετά τις εκλογές των ΗΠΑ και την σχεδόν βεβαία επανεκλογή του Ομπάμα στην Προεδρία, αναμένεται ολοκαύτωμα στην Ελλάδα!
Η χώρα μας έχει μπει στον αποτεφρωτήρα και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε μια πρωτοφανή προς το χειρότερο μεταβολή των πραγμάτων στην χώρα μας. Ήδη τα πρώτα μηνύματα άρχισαν να έρχονται: Εάν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στους στόχους της μέσα στο 2013, την 1η Ιανουαρίου 2014 θα επιβληθούν νέα μέτρα ισοπέδωσης μισθών και συντάξεων! Σχεδόν βέβαιη επίσης πρέπει να θεωρείται η ονομασία των Σκοπίων σε «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία»! Όνομα το οποίο θα χαρίσει στα Σκόπια ο Ομπάμα μετά την επανεκλογή του, όπως ακριβώς έκανε ο Μπους Junior μετά την δεύτερη εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ, όταν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Οι αποφάσεις για το κάψιμο της Ελλάδος και σε άλλους τομείς που θα ισοπεδώσουν την χώρα και τον λαό (οικονομία, νέες εισροές λαθρομεταναστών από πιθανό πόλεμο στην Μέση Ανατολή), έχουν ληφθεί. Είναι βέβαιον ότι η κυβέρνηση Σαμαρά γνωρίζει, αλλά δεν μιλάει κανείς.
Υπάρχουν και κάποιες σοβαρές πληροφορίες ότι κάτι τρέχει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Ότι δηλαδή έχουν ληφθεί κάποια μέτρα για ραγδαίες αλλαγές και επιπτώσεις αυτών στην Ελλάδα, αμέσως μεςτά τις αμερικανικές εκλογές. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο για να μην θεωρηθούμε τρομολάγνοι. Ρωτάμε όμως τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια: Γνωρίζετε κάτι παραπάνω κύριε Δένδια για τα επερχόμενα στον τόπο μας μετά τις εκλογές των ΗΠΑ; Τι σημαίνουν οι δηλώσεις-Ομπάμα και αποφάσεις για να δοθεί η έκθεση της τρόϊκας μετά τις εκλογές των ΗΠΑ; Ετοιμάζουν τυφώνα κατρίνα-νέα εισβολή σε βάρος της Ελλάδος;

makeleio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...