Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πίθηκοι της Οικονομικής Επιστήμης

Ο προορισμός της Οικονομικής Επιστήμης είναι η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των μελών μιας εκάστης κοινωνίας όπου εφαρμόζεται. Κατ' επέκταση τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας είναι τα καθ'ύλη αρμόδια Υπουργεία που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν τον στόχο  μεγιστοποίησης της ικανοποίησης των αναγκών των υπηκόων μιας χώρας.

Στην περίπτωση της Ελλάδας...
οι διατελέσαντες Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας δεν ενδιαφέρονται για την ικανοποίηση των Πολιτών της Χώρας, αλλά για την ικανοποίηση των Πιστωτών. Για τον λόγο αυτό και επειδή ουσιαστικά αντιβαίνουν στην αποστολή τους και παραποιούν την επιστημονική τους αποστολή, προτείνω να ονομασθούν Πίθηκοι της Οικονομικής Επιστήμης. Κατ'επέκταση θα
πρέπει τα αρμόδια Πανεπιστήμια να τους αφαιρέσουν την ιδιότητα των Οικονομολόγων. Η δε νομική τους παραπομπή για εγκλήματα κατά του Λαού αργά ή γρήγορα θα γίνει. Η Λαϊκή Οργή κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και να δω που θα κρυφτούν οι Πίθηκοι των Εθνικών Πολιτικών.

Σε αντιδιαστολή, το Νόμπελ Οικονομικής Πολιτικής πρέπει να αποδοθεί στον Κο Σόϊμπλε που σε εποχή ευρωπαϊκής κρίσης αποφάσισε την χορήγηση αυξήσεων στους πολίτες της Χώρας. Η λογική είναι απλή. Αύξηση εισοδημάτων θα οδηγήσει σε αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της Γερμανικής Οικονομίας έτσι ώστε να υλοποιηθεί η εξαγορά των προς εκποίηση εθνικών οικονομιών του Νότου. Ασφαλώς ο Γερμανός Γκουρού τρίβει τα χέρια του που οι προδότες Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος, πέφτουν στα πόδια του ροδάτου Σοϊμπλε και ζητούν την βοήθεια του. Έτσι ο Σόϊμπλε μπορεί να ονειρεύεται ότι οι Γερμανοί υπήκοοι θα εισβάλλουν στην Ελλάδα αγοράζοντας τα σπίτια των πτωχευμένων Ελλήνων χωρίς να χρειασθεί να χυθεί αίμα. Όπως καταλαβαίνετε ο Σόϊμπλε διδάσκει σεμινάρια οικονομικής πολιτικής, αφού να φαντασθείτε η Γερμανία που χρωστάει πάνω από ένα τρις ευρώ στους Έλληνες, παρ'όλα αυτά θα τους αγοράσει και θα πάρει τον ορυκτό πλούτο.

Πόσα απλά είναι τα πράγματα...Αρκεί να έχεις απέναντι σου πιθήκους πολιτικούς.


http://www.drachmoula.com/2012/09/blog-post_24.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...