Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Για όσους δε κατάλαβαν τι έγινε στη Βουλή:ΝΑΙ στο ξέσκισμα του λαού-ΝΑΙ στους ρουφιάνους !!!




 φωτο: Δοσίλογος και επενδυτής μετά την ψηφοφορία

Διαβάζουμε:

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το σχεδίου νόμου που αφορά τις αποκρατικοποιήσεις. Το άρθρο, που καταργεί την υποχρέωση του Δημοσίου να διατηρεί ένα ελάχιστο ποσοστό σε μια σειρά από πρώην κρατικές εταιρείες, υπερψηφίστηκε από 148 βουλευτές, ενώ 139 το καταψήφισαν. 

Με 143 «όχι» και 136 «ναι» καταψηφίστηκε η…τροπολογία για την ένταξη των κλάδων Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ ΜΜΕ) στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.”

Για όσους δε κατάλαβαν

α)ΝΑΙ ο κωλολαός να πεθάνει από τη δίψα και τη βρώμα-όπως στη Κολομβία-αφού το νερό θα παραδοθεί σε ιδιώτες που θα χρεώνουν μόνο 50 ευρώ το κυβικό.

β) ΝΑΙ οι στυλοβάτες μας ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι και οι συν αυτώ,καθώς και δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί ως μεγάλοι ευεργέτες του έθνους, θα συνεχίσουν να έχουν προνομιακή μεταχείριση και δε θα υπαχθούν στον χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ όπως οι σκλάβοι του ΙΚΑ κλπ.πλέμπα.

Η αριστερά υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των ανωτέρω επαγγελμάτων και δεν επέτρεψε  ο οικοδόμος και η καθαρίστρια να  κλέψουν τους κόπους και τον ιδρώτα του μηχανικού και του δημοσιογράφου.

Υ.Γ.1-Μα τι το θέλουμε το νερό,αφού θα έχουμε μπύρα γερμανική και αμερικάνικη.Στην υγειά μας ρε παιδιά που λέει και κάποιος ντενεκέ

Υ.Γ.2-”Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και το παρών-απών δεν την αφήνει”

Το σύνολο των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ δήλωσαν παρόντες στα άρθρα 2, 4 και 5 και καταψήφισαν την τροπολογία.

Από ΠΑΣΟΚ-Σκανδαλίδης, Μωραΐτης, Ντόλιος κ.ά. δήλωσαν παρόντες στο άρθρο 2 και κάποιοι εξ αυτών και στο άρθρο 4.

Αίσθηση (!!!) προκάλεσε το γεγονός ότι απόντες από τη συνεδρίαση ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγ. Βενιζέλος αλλά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης.

Δεν βρέθηκε στο κοινοβούλιο για την ψηφοφορία ούτε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ,μέγας συγγραφέας και ινστρούχτορας Μ. Ανδρουλάκης.



stratolatis
 http://paganeli.wordpress.com/2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...