Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Εκατοντάδες αστυνομικοί ενισχύουν, εσπευσμένα, τα ΜΑΤ με διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.!



Βλέποντας ότι θα απαιτηθούν περισσότερες δυνάμεις καταστολής ενόψει του «πολέμου» που υποστηρίζει η ίδια η Ελληνική Αστυνομία ότι θα ξεσπάσει από την ερχόμενη εβδομάδα με την κατάθεση στη Βουλή του πακέτου.....
των σκληρών μέτρων που επιτάσσει η τρόικα, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ενισχύει τα ΜΑΤ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και άκρως διασταυρωμένες πληροφορίες πριν από λίγα μόλις 24ωρα εκδόθηκε διαταγή με την οποία καλούνται περίπου 200 αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στο υπουργείο και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να παρουσιαστούν στη διοίκηση των ΜΑΤ και να εκπαιδευτούν για τρεις ημέρες προκειμένου να συγκροτήσουν περίπου δέκα διμοιρίες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν όπου και όταν κριθεί αναγκαίο. Η πρώτη... φουρνιά ξεκινά την εκπαίδευσή της την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και η δεύτερη αμέσως μετά ώστε να είναι «ετοιμοπόλεμοι» την ερχόμενη εβδομάδα που θεωρείται από πολλούς η... διαβολοεβδομάδα της αστυνομίας.
Όπως παρατήρησαν στο diktionews.gr αστυνομικές πηγές θα υπάρξουν και άλλοι αστυνομικοί που θα ενισχύσουν τα ΜΑΤ αφού ο Νοέμβριος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος μήνας όχι μόνο εξαιτίας και της επετείου του Πολυτεχνείου!
Αυτό σημαίνει ότι θα κληθούν και άλλοι αστυνομικοί πέραν των 200 που υπηρετούν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης να στελεχώσουν τις κρατικές δυνάμεις καταστολής.
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...