Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Γκλέτσος για Τσίπρα: «Αυτά μόνο μαθητής δεκαπενταμελούς τα λέει»


«Όταν ο κ. Τσίπρας λέει θα σκίσουμε το μνημόνιο και οι αγορές θα χορεύουν το νταούλι του... αυτά δεν γίνονται»
O Πρόεδρος της «Τελείας» Απόστολος Γκλέτσος, από την Ξάνθη όπου βρίσκεται...
στο πλαίσιο της περιοδείας του για την αναζήτηση υποψηφίων, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας μετά τις εκλογές ούτε με τη ΝΔ αλλά ούτε και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γκλέτσος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε ότι η χώρα είναι διεφθαρμένη και μόνο με σωστό ξεκαθάρισμα θα μπορέσουμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας. «Το έγκλημα δεν έγινε τώρα αλλά όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο. Ωστόσο, όταν ο κ. Τσίπρας λέει θα σκίσουμε το μνημόνιο και οι αγορές θα χορεύουν το νταούλι του αυτά δεν γίνονται, μόνο μαθητής δεκαπενταμελούς τα λέει αυτά. Είμαστε στην Ευρώπη, είμαστε στο μνημόνιο, νοικοκυρεύουμε το σπίτι μας. Οι σημερινοί διαπραγματευτές έπρεπε να κάτσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης αλλά εμπνεύστηκαν τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Από την Ξάνθη και την Ορεστιάδα όπου βρίσκεται, ο κ. Γκλέτσος συναντήθηκε με εργαζόμενους των Κ.Τ.Ε.Λ και άλλους τοπικούς φορείς όπου δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ακόμη, το επιτελείο της «Τελείας» άκουσε τους κατοίκους των δυο πλημμυρισμένων χωρίων Πύθιο και Λάβαρα να αναφέρουν ότι η υπερχείλιση του ποταμού Έβρου είναι ένα χρόνιο επαναλαμβανόμενο πρόβλημα και ζήτησαν τη λύση του.

Κατερίνα Φάκα
protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...