Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κόμματα-συμμορίες κρύβουν το Πόθεν Εσχες των βουλευτών....


Κόμματα-συμμορίες κρύβουν το Πόθεν Εσχες των βουλευτών.Η διαφθορά του πολιτικού προσωπικού της χώρας δεν έχει όρια.Toυμπεκί από όλα τα κόμματα-ακόμη και το ΚΚΕ-για την αποκάλυψη βόμβα του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού".Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι ΑΝΕΛ, ούτε οι χρυσαυγίτες, ούτε οι δημαρίτες, ούτε καν ο ΓΑΠ που ετοιμάζει νέο κόμμα έκανε παρέμβαση γι΄αυτό το θεσμικό πραξικόπημα.
Στη ουσία είναι όλοι τους ίδιοι και η μόνη σωτηρία των Ελλήνων πολιτών είναι να κάνουν πιο ώριμες και σοφές επιλογές και να μη στέλνουν στη Βουλή τις συμμορίες τύπου Κολομβίας.
Κανονικά θα έπρεπε να έχουν δoθεί στη δημοσιότητα τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων.Αυτά δημοσιοποιούνται αρχές Δεκέμβρη κάθε έτους.
Φέτος περίεργος δεν έχουν δoθεί στην δημοσιότητα.
Και περιέργως οι αρμόδιοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες-οι οποίοι με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι μέρος του διεφθαρμένου συστήματος μια και διατηρούν πολλά από τα προνόμια του προσωπικού της Βουλής-έχουν κάνει τουμπεκί.
Τι συμβαίνει;
Ποια πλουσιόπαιδια και πλούσιες κυρίες που πλούτισαν αιφνιδίως θέλουν να μας κρύψουν οι κλειδοκράτορες των Πόθεν Εσχες.
Γιατί κρατάνε σαν Ιερό Μυστικό τα Πόθεν Εσχες;
Τι είδους εκβιασμοί γίνονται στο παρασκήνιο και μάλιστα ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας της Κολομβίας και ενόψει πρόωρων εκλογών;

Αναρωτιόμαστε αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ συμμέτοχος σ΄ αυτό το πρωτοφανές ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του Κοινοβουλίου.

Ποιον ή ποιούς θέλουν να καλύψουν;
Ποιός είναι τυπικά υπεύθυνος για τα Πόθεν Εσχες;
Μα ο χλιδάμπουρας αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλατζής.
Που Βρίσκεται ο χλιδάμπουρας Καλατζής;
Στο πολυτελές πολυτελές ξενοδοχείο "Santa Maria" της Αράχωβας όπως μας πληροφορούν τα Παραπολιτικά.
Και κάνει διακοπές πολυτελείας χάρη στους πολυτελείς μισθούς που τού πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι.
Όπως μάλιστα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής κατεβαίνοντας από το δωμάτιο του με φόρμα, το πρώτο που ζήτησε να μάθει ήταν αν ισχύει η κράτηση στον"Ζάχο" για φαγητό.Όταν πήρε την απάντηση ότι είναι όλα κλεισμένα απάντησε "είναι δυνατόν να μην έχει τραπέζι για μένα;" και είπε πως θα πάρει μόνος του τηλέφωνο να διευθετήσει το θέμα.

Δεν μάθαμε αν το τραπέζι έκλεισε τελικά, αλλά το βέβαιο είναι πως ο κύριος Καλαντζής συγχύστηκε , χρονιάρες μέρες.

Ο χλιμίτζουρας χλιδάμπουρας αντιπρόεδρος της Βουλής της Κολομβίας των Βαλκανίων που θα έπρεπε να διωχθεί ποινικά επειδή κρύβει τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών που ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι πολυτελείς χειμερινές διακοπές του. Και η μάσα-φάτε, φάτε, φάτε μέχρι να σας ανέβει η χοληστερίνη, φάτε, φάτε, φάτε, φάτε...

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια του πολιτικού προσωπικού της χώρας...Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό που έχει μείνει στην Αθήνα... πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...