Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος που κατηγορείται για απόπειρα πολιτικής δωροδοκίας...


Ο άνθρωπος που οι ΑΝΕΛ κατηγορούν ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή τους Παύλο Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας δηλώνει σύμβουλος προέδρων κομμάτων, υπουργών και τραπεζών.


Οπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του είχε συστηθεί ως πρώην στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο ίδιος δήλωνε πως είχε διατελέσει σύμβουλος των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος τράπεζας.

Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά τα έχει ανεβάσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο site επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο κ. Αποστολόπουλος ήταν έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος μάλιστα είχε φωτογραφηθεί σε διάφορες συναντήσεις κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών του κόμματος.

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταμάτης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.
 
 
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_356.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...