Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ακροδεξιοί περιφρουρούν τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα!



aganaktismenoi-ellada_thumb307_Μια ακροδεξιά οργάνωση που ονομάζεται Πατριωτικό Μέτωπο δημιούργησε ομάδα περιφρούρησης για την αποψινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριωτικού Μετώπου, η ομάδα περιφρούρησης η οποία φέρει τον διακριτικό τίτλο «Δημοκρατική Άμυνα», θα φοράει διακριτά ρούχα, με σύμβολα τα δύο πλέον χαρακτηριστικά πολιτιστικά σύμβολα του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας, την Ακρόπολη και τον ήλιο της Βεργίνας!
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση η περιφρούρηση...
«θα έχει στη διάθεσή της αντιασφυξιογόνες μάσκες, για την περίπτωση που το κράτος και το παρακράτος αποφασίσουν να προχωρήσουν σε «στημένες συγκρούσεις» και ο κεντρικός της στόχος θα είναι να προστατέψει την ειρηνική διαδήλωση των «Αποφασισμένων».
Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η ανακοίνωση των αυτοδιορισθέντων περιφρουρητών του Συντάγματος που καθοδηγούνται από τον Σταύρο Βιτάλη, Υποστράτηγο ε.α Καταδρομών!

 

Χθες Παρασκευή μάλιστα οι ακροδεξιοί σεκουριτάδες έδωσαν τον όρκο της Φιλικής Εταιρίας (!), όπως σημειώνει άλλη ανακοίνωση του Πατριωτικού Μετώπου. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...