Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αφού οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίσαν τα μέτρα...πάρτε κάτι για να απαλύνετε τον πόνο...



Tα 10 πιο θανατηφόρα κορμιά στην Ελλάδα
Η μαμά φύση και οι πλαστικοί χειρούργοι στα πέριξ της πλατείας Κολωνακίου δεν αρκούν για να σε κρατήσουν στην δημοσίοτητα, ελληνίδα celebrity. Χρειάζεται να ιδρώσεις επί ώρες σε διαδρόμους, πιλάτες και χοτ yoga για να μας κάνεις να σε αποθεώσουμε. Όπως ακριβώς έχουν κάνει οι παρακάτω:....


Νο 10, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δεν βλέπουμε την εκπομπή της. Δεν διαβάζουμε τα βιβλία -συμβουλών για υγειινή διατροφή- της. Και σίγουρα δεν συχνάζουμε στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους. Όμως, το καλοκαίρι, όλο αυτό αλλάζει.

Εκείνη αρχίζει να παίρνει σβάρνα όλα τα celebrity τουρνούα beach volley ανά την επικράτεια. Και εμείς, χειροκροτούμε το εργόχειρο που αποτελεί το κορμί της.

Πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια, συμπεριλαμβανομένου κοιλιακών, γλουτών και γυμνασμένων ποδιών. Από το χειμώνα, θα είμαστε και πάλι δυο ξένοι.

No 9, Ναταλία Δραγούμη

Το παρελθόν της ως αθλήτρια στίβου της έχει αφήσει εξαιρετική κληρονομιά, την οποία όλοι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από την συμμετοχή στο φετινό Dancing with the Stars.

Ειδικά οι κοιλιακοί της, έχουν κάνει πολλές -συνομιληκές της- επώνυμες να χάσουν τον ύπνο τους.

Δικαίως.

No 8, Όλγα Φαρμάκη

Τόσο όσο. Αυτή είναι η αντιμετώπιση της Όλγας σχετικά με την γυμναστική.

Το αποτέλεσμα; Ένα κορμί που διαθέτει μυικό τόνο, χωρίς να βγάζει μάτι. Και το οποίο λαχταράς να δεις γυμνό.

Άλλωστε, όπως γνωρίζει και η ίδια, γυμνή αγγίζει την τελειότητα.

Σαν να βλέπεις ένα αθώο ελάφι να ξεπροβάλλει μέσα από το δάσος. Ναι, ακούγεται γραφικό. Αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

No 7, Αγγελική Ηλιάδη

Οι κοιλιακοί κόποις κτώνται. Ειδικά όταν είσαι μάνα και άνω των 30 κάτι, όπως η Αγγελική Ηλιάδη.

Όμως μετά, όταν έχεις χτυπήσεις 1-2 χρόνια με personal trainer, μπορείς με ευκολία να τους βγάζεις έξω βόλτα στο Dancing with the stars και να αφήνεις τους φαρμακόγλωσσους να επιμένουν ότι τους έφτιαξες μέσω πλαστικού χειρούργου (κάτι που πρακτικά δεν γίνεται).

Μέση δαχτυλίδι, ψηλά γυμνασμένα πόδια και ένα μπούστο έτοιμο να εκραγεί, συμπληρώνουν την εικόνα της δικής μας Jessica Rabbit.

Νο 6, Έφη Κυριάκου

Kάτι το παρελθόν της ως βολευμπολίστρια, κάτι τα βραζιλιάνικα γονιδιά της που κολυμπούν στο DNA της και το γλυκό ήρθε και έδεσε με την Playmate 2009 να εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο του κορμιού της, πάντα με ιδιαίτερη έμφαση στα πόδια, την πλάτη και τους γλουτούς.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει χαθεί οικιοθελώς από την δημοσιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αξία της.

Νο 5, Χριστίνα Κολέτσα

Την θυμάσαι μόλις πρωτόσκασε μύτη στο Fame Story;

Θυμάσαι τα βιντεάκια της από το παιχνίδι όπου τεντωνόταν καθώς έκανε γυμναστική; Η το ΧΧΧ που κυκλόφορησε με εκείνη να αλλάζει μπλούζα σε μια γωνιά (με το στήθος της –πλαστικό, αλλά εξαιρετικό- σε φουλ απαρτία);

Από τότε πέρασαν τα χρόνια, αλλά η Χριστίνα και το κορμί της έχουν μείνει ίδια και απαράλλακτα. Στο ύψος τους. Ναι και οι γλουτοί της, ανέκαθαν ψηλά στις προτιμήσεις μας.

Το πιο εξωφρενικό από όλα; Δεν είναι παρανοική με την γυμναστική, με την έννοια ότι υπάρχουν περιόδοι που δεν πατάει καθόλου. Αυτό που λένε ‘’Άμα έχεις καλά γονίδια, διάβαινε’’

Νο 4, Ελένη Πετρουλάκη

Δεν ξέρω τι νούμερο γράφει στην ταυτότητα, ούτε πόσα παιδιά έχει κάνει. Η Κρητικοπούλα παραμένει η εθνική μας γυμνάστρια. Νυν και αεί.

Με ένα κορμί που θα μπορούσε ακόμη χαλαρά να κάνει καριέρα στα Baywatch αυτού του κόσμου. Προφανώς βοηθάει το γεγονός ότι η γυμναστική είναι το επαγγελμά της.

Αλλά αυτό δεν αποτελεί όλη την αλήθεια. Σκέψου κάποιες από τις παλιές ‘’ανταγωνίστριές’’ της (Γωγώ Μαστροκώστα, Φωτεινή Γεωργαντά, Έλλη Αγγελιδάκη, Σοφία Παθέκα), σε τι κατάσταση είναι αυτή την στιγμή το κορμί τους και έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Εννοείται πως αγοράζω ότι πουλάει. Από corn flakes μέχρι –αν το αποφάσιζε- μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

No3, Βασιλική Τσεκούρα

Miss Hellas 2003, χοτ γυμνάστρια στο Fame Story 4, με παρελθόν στον αθλητισμό και παρόν στο πλευρό του Θοδωρή Παπαλουκά.

Το μοναδικό πρόβλημα της Βασιλικής είναι ότι είναι υπερβολικά εντυπωσιακή (ψηλή και γυμνασμένη) για τα ελληνικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να κάνει σούπερ καριέρα στο εξωτερικό ως fitness model.

Αλλά να μην έχει εκτιμηθεί δεόντος εντός ελληνικών συνόρων. Καιρός δεν είναι να αλλάξει αυτό;


No 2, Κατερίνα Στικούδη

Δεν σου λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να ειπωθεί –ξανά- η αλήθεια.

Ότι δηλαδή η πρώην κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ διαθέτει το πιο λαχταριστό κορμί στην Ελλάδα (με έμφαση στα λεπτά γυμνασμένα πόδια), ένα ιδανικό συνδυασμό καυτής σάρκας και μυικού τόνου.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πειθαρχία που δείχνει, πηγαίνοντας καθημερινά γυμναστήριο, ότι άλλες υποχρεώσεις και να έχει. Φαντάσου ενδεικτικά ότι, πριν από τις φωτογραφήσεις, κάνει επί δέκα περίπου μέρες ειδική διατροφή, με σκοπό να δείχνει όσο καλύτερη γίνεται μπροστά στο φακό του φωτογράφου.

Την ίδια στιγμή που σχεδόν όλες οι υπόλοιπες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τσακίσουν ότι delivery βρουν μπροστά τους και μετά να αφήσουν το photoshop να βγάλει τα κάστανα από την φώτια.

No1, Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η μελαχρινή Μενιδιάτισσα με το αφράτο μαλλί που τσάκιζαν στις κριτικές τους ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους κάθε φορά που έβγαινε στην πίστα του X-Factor, πλέον κάνει μια χαρά καριέρα στις πίστες της παραλιακής.

Το πραγματικό μεγαλείο της φαίνεται όμως μόλις καλοκαιριάσει και αποφασίσει να φορέσει το μαγιό της.

Τότε που βγάζει φόρα το υπερ-γυμνασμένο κορμί της, φουλ στους κοιλιακούς και τους απολλώνειους. Όσον αφορά τους γλουτιαίους της, το μόνο που μπορείς να σχολιάσεις είναι ότι κοιτάζουν κατάματα τον Θεό.

men24.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...