Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίστε υπέρ των Ελλήνων και όχι υπέρ της Τρόικας


Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για ύστατη φορά σας παρακαλώ εγώ και μαζί μου όλοι οι ΄Ελληνες να προσέξετε...
τι θα ψηφίσετε αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 που θα πάτε στη Βουλή, εν όψει ψηφοφορίας των μέτρων για εισφορά στα ακίνητα, μέσω της ΔΕΗ, που θέλει να επιβάλει η Κυβέρνηση.

Μην ακούτε τις αδικαιολόγητες δικαιολογίες του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του σας κάλεσε κατά ομάδες στο γραφείο του και προσπάθησε με τον τρόπο του να σας πείσει ότι αν δεν ψηφίσετε θα χρεοκοπήσουμε. Προσπάθησε δηλαδή να σας δώσει από ένα πιστόλι με μία σφαίρα μέσα και απαιτεί να πυροβολήσετε στη καρδιά του κάθε ΄Ελληνα.

Προσπάθησε να σας πείσει ότι πρέπει να πεθάνουν οι ΄Ελληνες προκειμένου να ζήσει η Ελλάδα, και σας ερωτώ υπάρχει Ελλάδα χωρίς του ΄Ελληνες ; Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι αν σβύσουν οι ΄Ελληνες οικονομικά, έσβυσε και η Ελλάδα ή μετά τον θάνατο των Ελλήνων έχει σκοπό να φέρει άλλο λαό να κατοικήσει εδώ στη χώρα μας ;

Μη σας ξεγελούν τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου, ο οποίος σας εκθεάζει κάνοντας λόγο για υψηλή αίσθηση καθήκοντος, που έχετε εσείς οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εντολή πήρε αυτός να τα πει αυτά.

Ταχθήτε δίπλα στο λαό, ταχθήτε μαζί με τους ΄Ελληνες που σας ψηφίζουν και σας εκλέγουν βουλευτές. Δεν σας ψηφίζει ο Παπανδρέου, δεν εκλέγεσθε ούτε από εκείνον, ούτε από τους Υπουργούς της κυβέρνησης. Εκλέγεσθε μόνο από το λαό, το λαό που ήταν υπερήφανος και η Τρόικα διά του Γιώργου Παπανδρέου τον κατάντησε επαίτη και δυστυχισμένο.

Ψηφίστε όχι άλλους φόρους στο λαό, ψηφίστε όχι άλλα δεινά στους ΄Ελληνες. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου είπε δημοσίως πολλές φορές ότι αρκετές θυσίες έκανε ο λαός και δεν πρόκειται να πληρώσει άλλα, μα δυστυχώς κάθε φορά που δίνει αυτή τη διαβεβαίωση βάζει και νέο χαράτσι επάνω μας. Λέει ψέματα και ο λαός έπαυσε να τον εμπιστεύεται αυτόν και την κυβέρνησή του.

Εάν στην αυριανή ψηφοφορία δώσετε θετική ψήφο, δηλαδή υπέρ της εφαρμογής των μέτρων αυτών, ταυτόχρονα του δίνετε το δικαίωμα να συνεχίσει να λάβει και άλλα μέτρα εις βάρος μας.

Αντισταθήτε για να έχετε την συνείδησή σας καθαρή ότι πράξατε το καθήκον σας προς τον Ελληνικό λαό και μην γίνετε εσείς η αιτία να αναγκασθεί μετά ο κόσμος να φθάσει στην αυτοκτονία ή στο έγκλημα.

Πέστε ένα βροντερό όχι στα νέα μέτρα που ζητάει το Δ.Ν.Τ. και η Ε.Ε. μέσω της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να συγκεντρωθούν χρήματα, όπως η μείωση κρατικών δαπανών, η πώληση κτηρίων του Ελληνικού Δημοσίου κ.λ.π.

Αν υπάρχει καλή διάθεση εκ μέρους της Κυβέρνησης υπάρχουν άλλοι τρόποι να εξευρεθούν χρήματα και δεν είναι δίκαιο να κατακρεοργούμε κάθε μέρα τον ΄Ελληνα φορολογούμενο πολίτη.

Επιτέλους κλείστε τα μάτια και τα αυτιά σ΄αυτά που σας είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σκεφθείτε ότι τα μέτρα αυτά τα ζητάνε οι τοκογλύφοι ξένοι δανειστές μας και πέστε τους ΟΧΙ στο θάνατο των Ελλήνων.

Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είσθε η τελευταία μας ελπίδα. Από το δικό σας χέρι θα εξαρτηθεί αύριο Τρίτη η περαιτέρω ζωή μας.

Δώστε ψήφο στους ΄Ελληνες και όχι στη Τρόικα

Αναγνώστης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...