Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τελειώνουν τα κρατικά αποθέματα



Στον χειρότερο ψυχοβγάλτη από όλες τις προηγούμενες φορές έχει εξελιχθεί η εκταμίευση της 6ης δόσης.

Με τα ταμεία του κράτους να αδειάζουν, όπως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε -
επισημαίνοντας πως «όλοι γνωρίζουν πώς εξελίσσεται το αποθεματικό και τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας» - πραγματοποιείται σήμερα νέα τηλεδιάσκεψη του κ. Βενιζέλου με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία σχετικά με τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας και την έγκριση για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν τα μέτρα, το δημοσιονομικό πλαίσιο και οι στόχοι για το 2011 και το 2012 εν όψει της κατάρτισης του προσχέδιου του προϋπολογισμού, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο.

Είπε ακόμη ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρωθυπουργός, εκτός από την τρόικα, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεσμούς που εκπροσωπεί η τρόικα, και με την Επιτροπή, τον Ολι Ρεν, με την κ. Λαγκάρντ και τον κ. Λίπτον, που είναι αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, καθώς και με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζ. Κ. Τρισέ.

«Η Ευρώπη παίζει με χειροβομβίδες. Υποτιμά το γεγονός ότι σε ακραίες οικονομικές καταστάσεις, όπως αυτή που βρίσκεται η Ελλάδα, ο ξαφνικός θάνατος έχει τα δικά του ποσοστά», σχολίασε o εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, προειδοποιώντας ότι «αν καθυστερήσει για ένα μήνα η 6η δόση, ίσως τότε να μην είναι αρκετή, ή να έχει καταβληθεί μετά το μοιραίο».



http://www.elzoni.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...