Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τι περιμένουμε να γίνει σήμερα


- 3 μ.μ. Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, με...


τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να ξεκινήσει ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων για την έκτη δόση του πακέτου στήριξης προς την Ελλάδα.
- Κυβερνητική σύσκεψη, αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, κατά την οποία και θα εξειδικευτούν σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, τα νέα μέτρα στα οποία κατέληξε η κυβερνητική επιτροπή που συνεδρίασε την Κυριακή, υπό τον Πρωθυπουργό.
- Πιθανόν, παρουσία του εκπροσώπου του ΔΝΤ Poul Thomsen στην Αθήνα, σε ανοιχτή συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου ΣΕΒ ΕΕΤ ΣΕΤΕ, ΕΒΕΑ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΛΠΕ), που διοργανώνεται από τα Συνέδρια του Economist , στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. Επί τάπητος, για την έξοδο από την κρίση, τίθενται αφενός το σκεπτικό της τρόικας, αφετέρου οι ανάγκες αλλά και οι ιδέες του Έλληνα επιχειρηματία.
- Στάση εργασίας των εργαζομένων της ΝΕΤ από τις 18.00 έως τις 23.00, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους για τη συρρίκνωση της ΕΡΤ και την υιοθέτηση της εργασιακής εφεδρείας, που προανήγγειλε η κυβέρνηση.
- Έναρξη της πρώτης δοκιμαστικής γεώτρησης στο οικόπεδο 12 "Αφροδίτη" στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Με την έναρξη της γεώτρησης η Λευκωσία πρόκειται να κάνει ακόμα μια κίνηση καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος", θα προχωρήσει στον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για άλλα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ.
- Παρουσίαση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ενός σχεδίου για τη μείωση του ελλείμματος κατά 3 τρισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα 10 χρόνια, με περίπου το μισό από το ποσό αυτό να υπολογίζει πως θα προέλθει από την υψηλότερη φορολόγηση των πλουσίων και των μεγάλων επιχειρήσεων στη χώρα.
- Παρουσία του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώπιον των εισαγγελέων του Μιλάνου, για τη δίκη της υπόθεσης σχετικά με την πιθανή δωροδοκία του Βρετανού δικηγόρου Ντέιβιντ Μιλς.
- Νυχτερινές εκτροπές κυκλοφορίας Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών
Συγκεκριμένα, από τις 22:00 μέχρι τις 6:30 της επομένης, η κατεύθυνση από την Αθήνα προς την Πάτρα μεταξύ των κόμβων Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172+450) και Σελιανίτικων (Χ.Θ. 182+700), θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Καθ' όλη τη διάρκεια των ρυθμίσεων, η αντίθετη κατεύθυνση θα λειτουργεί κανονικά.
-Έναρξη του 31ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας από 19 ως 25 Σεπτεμβρίου, με ελληνική εκπροσώπηση.
- Συνάντηση της διοίκησης της ΑΕΚ με τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για το μειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
- 20.30 Συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια αποχαιρετιστήρια εμφάνιση της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα.

πηγή:naftemporiki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...