Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

“Αν δεν σε κρατάει, κλείσε τον Παπανδρέου φυλακή”! Η τελευταία εισήγηση σε Βενιζέλο.


20130507-125412.jpg“Δεν μπορείς να διαγράψεις έναν Παπανδρέου από το κίνημα. Πρέπει να τον “τελειώσεις” οριστικά, αλλιώς θα τον βρεις μπροστά σου”! Αυτή είναι η τελευταία και πιο σοβαρή εισήγηση που δέχθηκε ο Βενιζέλος για την αντιμετώπιση των αποκαλύψεων που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας μετά το πόρισμα των ελεγκτικών εταιρειών για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.....


“Εάν τον διαγράψεις, θα τον κάνεις ήρωα. Εδώ στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι μπορείς να επιβάλλεις πολιτική τιμωρία και να γίνει
αποδεκτή. Εάν δεν σε κρατά από κάπου, στείλτον στον εισαγγελέα”!
Όπως γίνεται κατανοητό, ο παλαίμαχος και “γκουρού” σύμβουλος του Βενιζέλου βλέπει πολύ μακριά και διαφωνεί με όσους υποστηρίζουν ότι η όποια εμπλοκή της ποινικής δικαιοσύνης θα πρέπει να γίνει μετά την “εξαφάνιση” Πεπόνη από το προσκήνιο.
Η άποψη αυτή τεκμηριώνεται και από το γεγονός ότι στις τελευταίες εκλογές – κατάρρευση για το ΠΑΣΟΚ, την πολιτική ευθύνη την είχε ο Βενιζέλος και όχι ο Παπανδρέου. Η ιστορία θα γράψει ότι ο νυν πρόεδρος παρέλαβε ένα ΠΑΣΟΚ από το 40% και το κατέβασε στο 10%. Αυτό είναι ένα επιχείρημα που θα το βρει μπροστά του, εκτός εάν εξαφανίσει πολιτικά και ηθικά τον προκάτοχο του.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο “παλαίμαχος” μαζεύει ήδη πολύτιμα στοιχεία για την διαχείριση Παπανδρέου από το 2004 – 2007, αφού τα επίσημα βιβλία φαίνεται πως έχουν χαθεί! Το παρασκήνιο πίσω από αυτή την εξαφάνιση, θα σας το αποκαλύψουμε αργότερα σε ειδικό αφιέρωμα.

olympia.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...