Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΠΟ ΜΕΣΑ!...
Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη
Ο Μυστράς είναι γνωστός από την ελληνική παράδοση για την μυστηριακή του διάσταση και τον μεταφυσικό του χαρακτήρα. Έχει συνδεθεί -όχι μόνο με τα μεγαλύτερα μυστήρια- αλλά και με τις μεγαλύτερες προσδοκίες και ελπίδες του ελληνικού έθνους. Ειδικότερα, τώρα στις ημέρες μας που η χώρα μας περνάει μια τέτοια επική κρίση σε κάθε τομέα (οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό). Κρίση, η οποία οδεύει προς στρέβλωση και κατάπτωση των παγκόσμιων αξιών -πολιτισμικών, πνευματικών και ηθικών- του Εληνισμού.




Ευτυχώς όμως για εμάς τους Έλληνες πολίτες, υπάρχουν ακόμη και στις μέρες μας άτομα -παγκόσμιου κύρους και βεληνεκούς- που παραμένουν προσηλωμένα και πιστά στην μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού και πασχίζουν αδιαλλείπτως για την επίτευξη κι επομένως την υλοποίηση της. Μια υλοποίηση που είναι επιβεβλημένη για τη σωτηρία του έθνους μας , αλλά και αναγκαία στη σημερινή εφιαλτική συγκυρία που ζούμε σαν λαός και σαν κοινωνία...
Σήμερα λοιπόν θα αποκαλύψουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα κάποιες πρώιμες πληροφορίες (σε αρχικό επίπεδο), οι οποίες κάνουν λόγο για κάτι το συγκλονιστικό που αφορά το μέλλον του Ελληνισμού. Αυτές οι πληροφορίες είναι απολύτως αληθείς και ενυπόστατες και προέρχονται κυριολεκτικά μέσα από την καρδιά των συνταρακτικών αυτών γεγονότων. Εμείς εδώ στην Ε.Ω. δεν διστάζουμε ποτέ να βγάλουμε όλη την αλήθεια, διότι ενδιαφερόμαστε για την πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, αλλά και για τη σωτηρία του τόπου μας.
Αυτά που θα αποκαλύψουμε λοιπόν σήμερα και θα συνεχίσουμε να τα αποκαλύπτουμε και στη συνέχεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το μέλλον του Ελληνισμού. Ίσως σε πολλούς κάποτε να φαίνονταν σαν παραμύθι, όμως βλέπουμε απ’όλα αυτά που βιώνουμε δραματικά στις ημέρες μας ότι είναι πέρα για πέρα αληθινά και γι’αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να τα βγάλουμε στη φόρα. Ξεκινούμε λοιπόν πρώτοι και μόνοι σε ολόκληρο τον κόσμο αυτές τις απίστευτες και αδιανόητες για πολλούς αναφορές, βγάζοντας σήμερα τα πρώτα στοιχεία...
Ήταν το σωτήριον έτος 2008. Η Ελλάδα ζούσε, λίγο μετά το βέτο του Βουκουρεστίου στους Σκοπιανούς τις πρώτες φάσεις που θα οδηγούσαν στη μεγάλη κρίση που ζούμε σήμερα. Την ίδια περίοδο, η τότε κυβέρνηση της Ελλάδας προωθούσε την συμμαχία με τη Ρωσία και την Κίνα. Είχαν προηγηθεί οι τρομοκρατικές ενέργειες το καλοκαίρι του 2007 με το ανθελληνικό σχέδιο «Στρατηγός Άνεμος» που κατέκαψε τη μισή χώρα και ερχόταν ολοταχώς τα Δεκεμβριανά του 2008, με τα οποία αποσταθεροποιήθηκε ολόκληρο το κοινωνικό κλίμα στην Ελλάδα.
Τότε ενεργοποιήθηκε ο κεντρικός πυρήνας του Πανελληνισμού και των Πανελλήνων, που δεν θα αφήσουν την χώρα να καταστραφεί! Ποιοί είναι όμως αυτοί οι Πανέλληνες, για τους οποίους ο μεγάλος μου διδάσκαλος, δρ. Ησαϊας Κωνσταντινίδης έχει επανειλημμένως κάνει λόγο στα κείμενα του στην Ε.Ω.; Είναι ένας κύκλος υψηλά ιστάμενων προσώπων, με ελληνικές ρίζες, τα οποία πρόσωπα έχουν θέσεις-«κλειδιά» σε μεγάλα κλιμάκια – όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου. Ο ΕΧΘΡΟΣ δεν μπορεί να φανταστεί καν ποια πρόσωπα και πόσο δυνατά είναι αυτά τα οποία μετέχουν στον κύκλο των Πανελλήνων που είναι η τελευταία ελπίδα της πατρίδας μας.
Μυστράς 2008. Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα και με τη συγκίνηση να περισσεύει, πάνω στο κάστρο του Μυστρά, με ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται στην μυσταγωγική ατμόσφαιρα, κατέφτασαν για να ορκιστούν οι Πανέλληνες. Η αποστολή τους τιτάνια και η ευθύνη τους τεράστια. Τα σημάδια ήταν ήδη αρνητικά για το μέλλον του Ελληνισμού. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο... Μία παλιά προφητεία, από την εποχή του Βυζαντίου, έκανε λόγο για την επιστροφή του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και την ανασύσταση της παλιάς Αυτοκρατορίας που δόξασε το πνεύμα των Ελλήνων. Ήταν στιγμή για δράση. Εδώ θα προβούμε σε μερικές λεπτομέρειες, που –όπως είπαμε- λέγονται για πρώτη φορά δημοσίως στο πανελλήνιο και όχι μόνο.
Σιγά-σιγά προσέρχονταν στο Ιερό Κάστρο του Ελληνισμού οι πρώτοι «Επίλεκτοι». Πάνω τους ήταν βασισμένη η ίδια η Μοίρα του Έθνους των Ελλήνων. Οι σκοτεινές και απαισιόδοξες πληροφορίες μιλούσαν για την επερχόμενη Καταστροφή. Για τον όλεθρο της πατρίδας και την εξαφάνιση κάθε ελληνικού στοιχείου. Από την άλλη η παλιά Προφητεία -από τα Βυζαντινά χρόνια- έκανε ξεκάθαρο Λόγο: «Όταν στο Παλιό Κάστρο συγκεντρωθούν οι Έσχατοι Μαχητές και δώσουν τον πολυπόθητο Όρκο, τότε θα εμφανιστεί ο/η Εκλεκτός-ή Ηγήτορας που θα φέρει την Σωτηρία»!!! Είναι άραγε τυχαίο ότι το όνομα του τελευταίου Αυτοκράτορα –εκείνου που είναι ακόμα κρυμμένος στις κρύπτες της Αγια-Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη- «συμπίπτει» με εκείνο του/της Ηγήτορα;;; Και είναι τυχαίο ακόμα πως αυτό το Εκλεκτό Ανώτερο-Αιθερικό Ον γεννήθηκε στην Σύνοδο των Πλανητών αμέσως μετά την Μεγάλη Γεωπολιτική Αλλαγή που συνέβη και το μεταίχμιο των δύο εποχών που ονόμασαν «Τέλος της Ιστορίας»; Ακόμα πιο πολλά συγκλονιστικά ακολούθησαν όταν οι «Επίλεκτοι» Έσχατοι Μαχητές μπήκαν στην Αίθουσα της Πανελλήνιας Μυσταγωγίας. Όταν και επρόκειτο να δοθεί ο Υπέρτατος Όρκος. Αλλά... υπάρχει και συνέχεια! Εδώ είμαστε...   http://volcanotimes.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...