Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "MALL" ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ


mall-athens-660
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ν' ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Καταλάβατε γιατί η τροχαία και κυρίως οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Παπάγου-Χολαργού, επιδόθηκαν σε εκστρατεία κατά των επιγραφών των καταστημάτων; Καταλάβατε γιατί απειλούσαν τους επαγγελματίες με τεράστια πρόστιμα οδηγώντας τους υπό το φόβο αυτών των απειλών, να ξηλώσουν τις επιγραφές της επιχείρησής τους; Διότι το παιχνίδι παίχτηκε υπέρ του MALL του τεράστιου εμπορικού κέντρου το οποίο ετοιμάζεται να χτιστεί στο χώρο κάτω από τη στάση "ΜΕΤΡΟ Νομισματοκοπείο". Εκεί όπου είναι εγκατεστημένοι επί χρόνια οι τσιγγάνοι και τους οποίους επίσης θα ξηλώσει η κυβέρνηση.
Ο μεγάλος ντόρος γύρω από τους τσιγγάνους Ρομά που πρόσφατα έκαναν και πορεία διαμαρτυρίας στην Λ. Μεσογείων, γίνεται για το MALL. Οι μεγάλες πολυενικές εταιρείες που θα χάψουν τις όποιες έχουν απομείνει ζωντανές θα στεγαστούν στο νέο MALL στο Νομισματοκοπείο.
Και οι δήμοι, μαζί με την τροχαία αλλά και -φευ- εκπροσώπους του Τύπου που στηρίζουν το νόμο που ξηλώνει τις επιγραφές των καταστημάτων, είτε εν γνώσει τους είτε άθελά τους, ουσιαστικά παίζουν το παιχνίδι του MALL.
Τα βλέπε κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης; Εξελίσσεστε σε μεγάλους προπαγανδιστές του MALL. Πριν καν έρθει στα πόδια μας και εξοντώσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εσείς οι ίδιοι τού στρώνετε το έδαφος, εξοντώνοντας με την απειλή προστίμων τα καταστήματα, τα οποία ξηλώνουν την επιγραφή τους! Έτσι, όσα θα έχουν απομείνει ανοιχτά σε 1-2 χρόνια που θα ανοίξει τις πύλες του το MALL, οι πολυεθνικές εταιρείες που θα λειτουργούν στο εμπορικό κέντρο, θα αποτελειώσουν τα υπόλοιπα μικρομάγαζα!
Μπράβο σας κύριοι της αυτοδιοίκησης και του Τύπου που στηρίζετε τέτοιες εκστρατείες θανάτωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!
πηγή: (αποκλειστικό) indobserver.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...