Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Το μεγαλύτερο μυστικό όλων των εποχών που το κρύβουν όλοι.


Νεφελίμ,Ελοχίμ,Αρχαίοι εξωγήινοι,Έκπτωτοι Άγγελοι.Τι δεν ακούμε από διάφορους απίθανους τύπους που προσπαθούν να πείσουν το κόσμο για την αλήθεια,αυτή που τόσο κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν.

Κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν...Ποιοι;;
Οι εχθροί της ανθρωπότητας...Ποιοι είναι αυτοί;;

Στα αλήθεια περιμένετε να σας απαντήσουν με πειστήρια και αποδείξεις;
Ας δούμε όμως γιατί αναφέρθηκα σε όλους αυτούς στην αρχή οι οποίοι παρά τις διαφορετικές τους ονομασίες έχουν ένα κοινό παρονομαστή,
προήλθαν από τον ουρανό και ζευγάρωσαν με γυναίκες ανθρώπων,αυτό φαίνεται μέσα από όλες τις μυθολογίες όλου του κόσμου, από αυτό το μοτίβο δεν ξεφεύγει ούτε η χριστιανική ιστορία-μυθολογία,όπως οποιαδήποτε μυθολογία που σέβεται τον εαυτό της έχει μέσα κάποιους που έπεσαν από τον ουρανό και άρχισαν να κάνουν όργια αλλά και παρθενογένεση.
Έχουμε λοιπόν τις διασταυρώσεις των Ολύμπιων με ανθρώπους,την έλευση εξωγήινων Ανουνάκι οι οποίοι επίσης ζευγάρωσαν με γυναίκες ανθρώπων και από εκεί προέκυψαν και οι Νεφελίμ που αναφέρονται στην Βίβλο.
Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα πληροφοριών για το τι έγινε πραγματικά ακούγονται πολλές θεωρίες μεταξύ αυτών και η θεωρία της τεχνητής γονιμοποίησης από εξωγήινους,σίγουρα δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη με τα όσα τραγελαφικά έχουν γραφτεί από  ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο και μεταφράζουν νεκρές αρχαίες γλώσσες όπως ο ξενοδόχος Ζαχαρίας Σίτσιν πάνω στα λεγόμενα του οποίου χτίστηκαν και εμπλουτίστηκαν τα όσα ακούγονται στις μέρες μας ή του Φον Ντένιγκεν ο οποίος επίσης υποστηρίζει την έλευση αρχαίων εξωγήινων στην γη.
Η θεωρία περί εξέλιξης των ειδών δείχνει να βρίσκεται στο περιθώριο από όλους καθώς αν την δεχτούν καταρρίπτονται τα πάντα,ποιοι Αρχαίοι Εξωγήινοι,ποιοι Νεφελίμ,ποιοι Ανουνακι,ποιοι Ελοχίμ και ποιες θρησκείες.
Και αν καταρριφθούν όλα αυτά πως θα γράφονται βιβλία και πως θα ελέγχεται ο κόσμος;
Το μεγάλο μυστικό λοιπόν που αναφέρω στον τίτλο και που επιμελώς το κρύβουν και το καλύπτουν με θεωρίες περί εξωγήινων ζευγαρωμάτων και που τόσο έχει δαιμονοποιηθεί από την θρησκεία είναι το σεξ,το υποψιαζόσασταν αλλά δεν το αναφέρατε ποτέ.

Από αρχαιοτάτων χρόνων λοιπόν φαίνεται ότι ο κόσμος ολόκληρος είναι ένα τεράστιο κρεβάτι και το σεξ το κυρίαρχο συστατικό.Αυτό είναι το μυστικό που κρύβουν όλοι,το ερώτημα είναι γιατί;
Το σεξ φαίνεται να βοηθάει και στην καλή διάθεση και στην υγεία,η σεξουαλική ζωή βοηθάει και στο να κατανοήσεις τα πράγματα καλύτερα.

Περιμένετε να βρείτε την αλήθεια σε ανύπαρκτα χάλκινα βιβλία και βιβλία βγαλμένα μέσα από την άρρωστη φαντασία των συνωμοσιολόγων που νομίζουν πως ένας τύπος ντυμένος με στολή ψαριού εν ονόματι Oannes είναι εξωγήινος που έπεσε από τον ουρανό;
Αυτή είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις για την ύπαρξη αρχαίων εξωγήινων;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...