Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αχρηστότεροι θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα αυτονόητα


Επενδύσεις για το καλό της χώρας που θα φέρουν ανάπτυξη σημαίνει: 1. παραγωγικές εγκαταστάσεις, βιομηχανία (ακόμα και βαριά -κάποτε είχαμε: χαλυβουργία, ναυπηγεία, διυλιστήρια πετρελαίου, αλλά...

και βιομηχανίες ηλεκτρικών συσκευών), μεταποίηση, όπως ξυλεία/βιομηχανία επίπλων, τρόφιμα-ποτά και καπνός (οι νομοί Αχαΐας, Ημαθίας Μαγνησίας αλλά και η περιοχή της Θράκης έχουν πληγεί σοβαρά από την αποβιομηχάνιση), βαμβακουργία, κλωστοϋφαντουργικές επιχειρήσεις, τσιμέντα, χαρτοβιομηχανίες, βιομηχανίες ζυμαρικών, καλτσοβιομηχανίες, οινοποιία κλπ.

Καθώς επίσης και 2. οι επενδύσεις αυτές να γίνονται από ΕΛΛΗΝΕΣ.



Παρένθεση: Για να προλάβω τους απανταχού ανθρωπιστές/διεθνιστές.. Δεν γίνεται να μην συμφέρει τον Έλληνα πολίτη να επενδύσει στη χώρα του και να συμφέρει τον Γερμανό, τον Άραβα, και τον Κινέζο!! Για να συμφέρει τον πάσα ένα, ακόμα κι από την άλλη άκρη της γης, εκτός από τον Έλληνα, να έρθει να κάνει επένδυση στη χώρα, σημαίνει ότι ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! Καλό νταλαβέρι σημαίνει ότι: οι ξένοι επενδυτές 1. χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης (επενδύσεις fast track και no limits), 1. αγοράζουν κοψοχρονιά την επένδυσή τους (η πώληση -εγκατάστασης, εξοπλισμού, κτιρίου κλπ- γίνεται σε τιμή μακράν κατώτερη της πραγματικής αξίας), 2. λαμβάνουν παράνομες επιδοτήσεις (παράνομες = κατά παράβαση κανόνων ΕΕ περί κρατικών ενισχύσεων), 3. απαλλάσσονται από φόρους συναλλαγών, 4. βρίσκουν φθηνότερο από την χώρα τους εργατικό δυναμικό (φαντάσου γίναμε συμφέρουσα χώρα για επενδύσεις και για τον Κινέζο!!)

Γι’ αυτό επενδύσεις στη χώρα μας κάνει ο Γερμανός, ο Άραβας, ο Κινέζος, κι ο Έλληνας δραστηριοποιούνται στο Πετρίτσι και σε άλλες περιοχές στη Βουλγαρία, και όπου αλλού στα Βαλκάνια.



Κλείνει η παρένθεση, στο θέμα:



Επενδύσεις για το καλό της χώρας που θα φέρουν ανάπτυξη ΔΕΝ σημαίνει πουλώ ΝΗΣΙΑ, ΔΑΣΗ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!!!!!! Αυτά δεν είναι επενδύσεις είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, περιουσίας του ελληνικού λαού, η οποία ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ!!! Αλλά/και ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, που ισούται με ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!



(Προδότες έσσεται....)
 
 http://ksipnistere.blogspot.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...