Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Καλά για 23 δις ευρώ κάνετε θέμα;


Καλά για 23 δις ευρώ κάνετε θέμα;
Κατά 23 δις ευρώ αυξήθηκε λοιπόν, το δημόσιο χρέος τους τελευταίους 3 μήνες.Τη νέα μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή το υπουργείο οικονομικών.



Η περαιτέρω αύξηση του δημοσίου χρέους, αποδεικνύει περίτρανα τη "σωστή οδό" μέτρων την οποία επέλεξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια, για να αποτρέψουν τη χρεωκοπία της χώρας. Ταυτόχρονα αποδεικνύεται η μεγάλη αύξηση του αριθμού των ατόμων με νοητική στέρηση στη χώρα, η οποία επιβεβαιώθηκε και στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Βέβαια εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι να μη χαλάσει η μόστρα μας. Εντάξει, αυξήθηκε το δημόσιο χρέος και τι έγινε; Πρέπει δηλαδή να μας πάρουν για γύφτους οι Ευρωπαίοι; Αφού ξέρετε πως είμαστε εμείς, η χρεωκοπία χρεωκοπία, αλλά το φαίνεσθαι φαίνεσθαι.

Για τη νέα μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωσε: "Ποιος είδε νύχτα με δυο φεγγάρια ποιος είδε ήλιο σαν αχινό κι ερωτευμένα πουλιά και ψάρια να κολυμπάνε στον ουρανό";

Αναμένεται η σύλληψη του δράστη.

 http://www.ramnousia.com/2012/08/23.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...