Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Για 19η ημέρα συνεχίζονται οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα… Αφιερωμένο σε αυτούς που τον ψήφισαν!!



Για 19η ημέρα συνεχίζονται οι ανέμελες διακοπές του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Έτσι μετά τις διακοπές στην Κρήτη στο παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο νότια του Ρεθύμνου, οι οποίες άρχισαν στις 3 Αυγούστου, ο αρχηγός της... 

ΚΟ του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) επέλεξε να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών του στην Νάξο μαζί με την σύντροφο του και μερικούς φίλους.
Την ίδια στιγμή το 70% των Ελλήνων δεν πήγαν διακοπές φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης κάτι που έχει “καυτηριαστεί” πολλές φορές από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως για τον μέσο Έλληνα, άλλο η καταγγελτική πολιτική και άλλο η πραγματικότητα.
Ουδείς ποτέ αρνήθηκε την καλοπέραση και τις ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην θάλασσα. Αλίμονο σε αυτούς που αναγκάστηκαν για οικονομικούς λόγους να μείνουν στις πόλεις και πέρασαν τον καύσωνα του καλοκαιριού μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη ή στα Πατήσια.
Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο Αλέξης Τσίπρας θα σπάσει το ρεκόρ των μεγαλύτερων σε διάρκεια διακοπών που είχε επάξια κερδίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου ο οποίος εν μέσω κρίσιμων στιγμών για την Ελλάδα είχε επιλέξει το 2010 να ξεκουραστεί για πάνω από 35 ημέρες.
Πάντως από τα μέχρι σήμερα δεδομένα φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί τα βήματα του Γ. Παπανδρέου… τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα.

defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...