Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Βγαίνει και ο στρατός στους δρόμους!!!



stratiwtikoi


Κινητοποιήσεις αποφασίζουν την ερχόμενη Τετάρτη οι εν ενεργεία στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων για πρώτη φορά στην ιστορία του στρατεύματος.
Έχει συγκροτηθεί σύνδεσμος υποστήριξης και συνεργασίας μελών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ) με πρόεδρο τον αντισυνταγματάρχη κ. Ανέστη Τσουκαράκη, ο οποίος όπως δήλωσε στο spirospero.gr θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των αποστράτων, Στρατηγό κ. Παντελή Μαυροζόπουλο για να συντονίσουν τις ενέργειες και να καθορίσουν τις κινητοποιήσεις που θα κάνουν εν ενεργεία και απόστρατοι ανάλογα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος αντισυνταγματάρχης μας είπε ότι «έχουμε ήδη αποφασίσει κινητοποιήσεις αλλά αναμένουμε τις εξελίξεις για να τις πραγματοποιήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε» και όταν τον ρωτήσαμε «γιατί δεν δέχεστε να μπείτε στο ενιαίο μισθολόγιο και προτιμάτε το ειδικό», απάντησε: «Εμείς θέλουμε να μπούμε στο ενιαίο μισθολόγιο και τους το προτείναμε αλλά η πολιτεία αρνείται διότι εάν μπούμε στο ενιαίο μισθολόγιο θα πρέπει να πληρωνόμαστε υπερωρίες, οπότε οι αποδοχές μας θα είναι αυξημένες».

Ο στρατιωτικός σύνδεσμος μετράει χιλιάδες μέλη και πλέον είναι νόμιμος ο συνδικαλισμός στο στράτευμα.


www.spirospero
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...