Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: "Θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω…"


Αποφασισμένος να κάνει αυτό που πρέπει και να προχωρήσει στη λήψη σκληρών μέτρων, αγνοώντας το οποιοδήποτε κόστος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός. Φέρεται μάλιστα...
να είπε σε στενούς του συνεργάτες ότι θα κάνει αυτό που πρέπει για την πατρίδα κι ας πέσει. Άλλωστε, το ίδιο είπε πει το 2009 και στον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. «Ο μεγάλος στόχος του ήταν να αναλάβει την ηγεσία της Ν.Δ. και να γίνει πρωθυπουργός. Τον εκπλήρωσε. Τώρα βάζει πάνω απ’όλα την Ελλάδα αγνοώντας για το πολιτικό κόστος. ΄Αλλωστε, αν πέσει η κυβέρνηση, το πιο πιθανό είναι να έχει χαθεί το στοίχημα σωτηρίας της χώρας. Το τελευταίο λοιπόν που θα ενδιέφερε σε μια τέτοια περίπτωση τον οποιονδήποτε είναι ποιος θα είναι ή δεν θα είναι πρωθυπουργός της χρεοκοπίας» αναφέρουν στη Real News στελέχη του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει με διαδικασίες εξπρές σε αποκρατικοποιήσεις και καταργήσεις - συγχωνεύσεις δημοσίων φορέων και θα τα δώσει όλα για να πετύχει την επιμήκυνση του ελληνικού δημοσιονομικού προγράμματος κατά δύο έτη, από το 2014 έως το 2016.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...