Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΝΩΜΗ...., ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ;;;


Στα χιλιάδες χρόνια που πέρασαν, η Ελλάδα έζησε πολέμους, καταστροφή, θανάτους, δυστυχία και φτώχια.
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ή δε θέλουν να το καταλάβουν,τα τελευταία 3 χρόνια έχει αρχίσει ενας πόλεμος, διαφορετικός από τους άλλους.
Ο οικονομικός πόλεμος χρησιμοποιεί ως κύριο όπλο την πτώχευση, τις απειλές και τους εκβιασμούς. Αρχίζει η κλοπή των εισοδημάτων με δημοκρατικές διαδικασίες μέσω νομοσχεδίων.Ενα πρόσφατο συνώνυμο του κλέβω είναι το ρήμα «νομοσχεδιάζω» Δηλαδή σε κλέβω και σε εξαθλιώνω με.....
«νόμιμο» τρόπο.
Οι πολίτες-θύματα εξοντώνονται αργά και βασανιστικά.Απολύονται από την εργασία τους.Φορολογούνται ασύστολα,Κλείνουν τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους,αυτοκτονούν γιατί οι «νομοσχεδιάζοντες» τους έφτασαν σε αδιέξοδο.Οσοι απέμειναν, προσπαθούν να επιβιώσουν σε ανύπαρκτο πλέον κράτος, με υποβαθμισμένες έως ανύπαρκτες υπηρεσίες υγείας, παιδείας, δικαιοσύνης, δημόσιας τάξης.
Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται με ένα δεύτερο μέτωπο εισβολέων στη χώρα.Εκατοντάδες απρόσκλητοι αλλοδαποί κάθε φυλής και εθνικότητας εισβάλουν καθημερινά στη χώρα με ιδιαίτερα μεγάλη ευκολία.Δηλώνουν ένα όνοματεπώνυμο της αρεσκείας τους,ακολουθύνται τυπικές έως συνοπτικές διαδικασίες και με την…ευλογία των κάθε λογής ψευτοπροοδευτικών-προδοτικών δυνάμεων, φτάνουν στην πρωτεύουσα και τις άλλες μεγάλες πόλεις .Hδη έχουν καταλάβει ενα μέρος από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας,τις περιοχές Αγιου Παντελεήμωνα,Πλατείας Αττικής,Κυψέλη,Πατήσια και σιγά-σιγά επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές.
Ακόμα και τυπικά,μια και… ισχύει ακόμα το πολίτευμα της προεδρευομένης δημοκρατίας, ας γνωρίζουμε όλοι τι αναφέρει το Συνταγμα της Ελλάδας,ΤΜΗΜΑ Δ' άρθρο 120, Ακροτελεύτια διάταξη: http://el.wikisource.org/wiki

Καλό αγώνα πατριώτες και καλή λευτεριά!

Yannis P.

 http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5372.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...