Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Οι δουλόφρονες του Έθνους των Ιμίων και της πολιτικής των μιναρέδων..

venizelos-davutoglu-570-800x533__article
Η μεταπολίτευση του 1974 έχει ήδη σημαδέψει ανεξίτηλα την Ελλάδα μας ενώ ταυτόχρονα, έχει αποκαλύψει την ανεπάρκεια, την ανικανότητα, την αμορφωσιά,την υποκρισία, τον ραγιαδισμό, την χωριατιά (με την έννοια ότι δεν διαθέτουν το πνευματικό υπόβαθρο μαθήσεως) όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών ανδρών που χειρίστηκαν τις τύχες του δύσμοιρου αυτού τόπου είτε σαν πρωθυπουργοί και υπουργοί είτε σαν απλοί... βουλευτές που απλά στήριζαν τις εκάστοτε κυβερνήσεις με την ψήφο τους αλλά και με την αποχή τους.
Από τότε, κοντά σαράντα χρόνια τώρα, τα παράγωγα της μεταπολίτευσης νέμονται και νοθεύουν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.
Εκθεμελιώνουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλοιώνουν και εξαλείφουν τις πηγές της Ιστορίας μας και δημιουργούν εικονικές ρεπούσιες αριστερίστικες πραγματικότητες της δουλόφρονης πολιτικής των μιναρέδων.
Δεν μας φθάνει που οι Μογγόλοι δίπλα μας αμφισβητούν καθημερινά τα εθνικά χωρικά μας ύδατα, τον εθνικό εναέριο χώρο μας και τα σύνορά μας στην Θράκη οι δε ορδές του κατακτητή εδραιώνουν στην Κύπρο μας τα εποικιστικά τους τετελεσμένα με τους μηχανισμούς του ψευδοκράτους που ΕΜΕΙΣ- δηλαδή οι πολιτικοί μας όλων των πολιτικών χώρων και των δύο ελληνικών κρατών- ύπουλα αναγνωρίζουμε, εκτρέφουμε και διεθνοποιούμε με πράξεις και ηθελημένες παραλείψεις μας όπως ήταν αυτή του Κ. Καραμανλή του Α” με το να αποχωρήσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ δίνοντας στην συμμαχία το δικαίωμα- περιφρουρώντας τα συμφέροντά της- να δώσει τον έλεγχο του Αιγαίου στους Τούρκους, έχουμε τώρα και τον Βενιζέλο να μας μιλά για «αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδος με την Τουρκία» (από Efenpress).
Ποιος άραγε νομιμοποιεί τον αποτυχημένο, σε όλα τα πόστα που υπηρέτησε, Βενιζέλο να εκφέρει γνώμη για τέτοιου είδους θέματα; Ένας απλός συνταγματολόγος παιδί της βρώμικης γενιάς του Πολυτεχνείου είναι και τίποτε περισσότερο.
Βέβαια η ευθύνη βαραίνει τον πρωθυπουργό αλλά αυτός με ποιο δικαίωμα και με ποια προσόντα υπηρετεί τον ελληνικό λαό από την θέση του υπουργού εξωτερικών υποθέσεων της χώρας;
Και πότε πρόλαβε να ενημερωθεί ώστε να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις μετά από ολιγόωρη συνάντησή του με τον υπερεκτιμημένο Μογγόλο Νταβούτογλου;
Ήταν δρομολογημένη αυτή η εξέλιξη και απλά τον «αγγάρεψαν» να μας κουβαλήσει τα τετελεσμένα παριστάνοντας την θεραπαινίδα του σουλτάνου Ερντογάν;
Πήγε σαν αγράμματος πολιτικά που είναι και έπεσε στην παγίδα των Τούρκων;
Δεν καταλαβαίνει ο «στόκος» της πολιτικής ότι με αυτήν του την φράση νομιμοποιεί την τουρκική επικυριαρχία εις βάρος μας;
Για να έχουμε το καλό ερώτημα! Αν αύριο επισκεφθεί τον Μπερίσα στην Αλβανία, τι μήνυμα θα μας φέρει για την Ήπειρο; Και αν πάει στα Σκόπια; Στην Βουλγαρία; Μας γέμισε πίκρα στο παρελθόν ο Βενιζέλος σαν αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικών.
Θαρρείς ότι αυτός ο άνθρωπος βάλθηκε να να γονατίσει το φρόνημα του ελληνικού λαού.
Δεν του φθάνουν οι θρήνοι των Ελλήνων για την φτώχεια και τους νεκρούς αυτόχειρες και όσων πρόκειται να αυτοκτονήσουν ακόμη χάρις στην ανεπάρκειά του.
Θέλει να μας κάνει να κλάψουμε για την ήδη χαμένη πατρίδα που βάλθηκε να υπηρετήσει σαν υπουργός, ανάθεμα την ώρα.
Ήλθε νομίζω η ώρα να εγκαταλείψουμε την πανεθνική υπνηλία και την μαλθακότητα που σκόπιμα μας καλλιέργησαν οι δουλόφρονες των Ιμίων και να διαλοστείλουμε όλους αυτούς τους τυχάρπαστους και τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες μαζί με τους βαθυστόχαστους και καλοπληρωμένους αν-αληταράδες που τους πλαισιώνουν.γιατί σε λιγάκι οι έννοιες της Πατρίδος, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και του Νόμου δεν θα έχουν νόημα στην (όση απομείνει) χώρα μας και δεν θα υπάρχει σωτηρία. Για κανέναν μας….
Οδυσσεύς Πάτσης
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...