Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έγδαραν το τομάρι της Χ.Α., αλλά κράτησαν τα σωθικά της, για μελλοντική χρήση!


xasapis

Σήμερα, ήταν μια ιστορική μέρα, για την χώρα. Μία φασιστική, εγκληματική συμμορία, οδηγήθηκε στην “στενή”. Έγινε σήμερα, και είμαστε χαρούμενοι που έγινε έστω και σήμερα, γιατί σήμερα βόλευε και τον Σαμαρά, να αρχίσει τον ψηφοθηρικό αγώνα, εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Στην προσπάθεια αυτή, καταλυτικό ρόλο, έπαιξαν τα “παπαγαλάκια” τους, τα ΜΜΕ, που μαζί με το Μαξίμου έκαναν το σόου πιο εντυπωσιακό (στην ΓΑΔΑ πχ, οι κατηγορούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν από πίσω, χωρίς να τους δει κανένας).
Σήμερα, οι εκπρόσωποι της ΝΔ στα πάνελ, μαζί με τα “παπαγαλάκια”, έλεγαν και ξαναέλεγαν, την φράση “Δεν δικάζονται ιδέες, αλλά εγκληματικές πράξεις”……Δηλαδή, δεν ήταν φασιστικά ιδεολογήματα αυτά που  οδηγούσαν αυτή την συμμορία να σφάζει μετανάστες, αριστερούς, να καθυβρίζει ότι είναι διαφορετικό;; Η απάντηση είναι προφανής……Ο φασισμός, είναι μαύρος, αποτρόπαιος γιατί στηρίζεται ο ίδιος στο μίσος, στον ρατσισμό, και στην μισαλοδοξία και σε μία κοινωνία όπου η βία του ισχυρού θα καθορίζει την μοίρα της.
Η απάντηση είναι προφανής για εμάς βέβαια!
Σήμερα, οι βουλευτές της ΝΔ, και τα “παπαγαλάκια”, δεν μίλησαν ούτε για φασιστική οργάνωση, ούτε για ρατσιστική οργάνωση(στο αστυνομικό. δελτίο ανέφεραν τον όρο απλά ρατσιστικές επιθέσεις). Σήμερα για το σύστημα η Χρυσή Αυγή, ήταν μία εγκληματική οργάνωσηΈτσι, σκέτο εγκληματική
Κυβερνητικό και μιντιακό σύστημα έγδαραν το τομάρι της Χ.Α. σήμερα, αλλά έβαλαν στην φορμόλη, τα σωθικά της, για μελλοντική, όχι πολύ μακρινή, χρήση. Σήμερα καταδικάσαμε σαν κοινωνία τον “φόνο”, τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη, και μόνο….Αυτό θέλανε να καταδικάσουμε και μόνο
Ο Ρατσισμός, ο αντικομουνισμός και γενικά το μίσος ενάντια στην αριστερά, η πατριδοκαπηλία,  (με τις ελληνικές σημαίες να είναι ιδιοκτησία του δεξιού χώρου και μόνο), η θρησκοληψία, μπήκαν στην φορμόλη, για να γίνουν ένα, με την μνημονιακή σάρκα της ΝΔ του ακροδεξιού επίσης Σαμαρά, στις επόμενες εκλογές που φαίνεται ότι δεν αργούν πολύ!



anemosantistasis.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...