Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ;;;;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;;; TI ETOIMAZOYN KAI ... ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;
Τι περιμένουν;;; ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ και... οχυρώνονται;;;;;;;; Μόλις ολοκληρωθεί το... οχύρωμα, ετοιμαστείτε.... ξεκινάει το.. πάρτυ! Για Οκτώβρη, το βλέπω....


Πόπη ΣουφλήΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΝ ΕΤΟΣ 1970


Χρόνια τώρα οι ''Αμερικανοί'' ελέγχουν οικονομικο-πολιτικά πάρα πολλές χώρες. Λειτουργούν τις περισσότερες φορές υπογείως, όταν θέλουν να από-σταθεροποιήσουν μια χώρα, δημιουργώντας όμως πάντα τα κατάλληλα άλλοθι, ώστε αν χρειαστεί να βγουν στην επιφάνεια, τότε να έχουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους και όχι απέναντι τους...


Αυτοί εκπαίδευσαν τον Μπιν Λαντεν, αυτοί χρηματοδότησαν την τσετσενική μαφία, αυτοί διαμέλισαν την σοβιετική ένωση, όπως επίσης και με την ευλογία τους άφησαν την Ευρώπη να γίνει ένωση...Αυτοί έκαναν τον πόλεμο του Κόλπου, αυτοί στήριζαν τον Σαντάμ Χουσεΐν για χρόνια, αυτοί δημιούργησαν την ''Αραβική Άνοιξη''...Μέχρι και την ίδια τους την πατρίδα έπληξαν χτυπώντας τους δίδυμους πύργους για να ''αναγκαστούν" μετά να κάνουν τους πολέμους σε Αφγανιστάν και Ιράκ.


Σχέδια γραμμένα στο χαρτί πριν χρόνια....Και όποιος δεν τους κάνει....Παλιά ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι (βλ.Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, Κένεντυ). Σήμερα είναι ένα καρκινογόνο ''τσάι''. Ούγκο Τσάβες, Γιασέρ Αραφάτ, Τάσος Παπαδόπουλος είναι μερικά από τα ονόματα των ανθρώπων που έφυγαν ''περίεργα''.Προφανώς, και απτές αποδείξεις δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως μια αποχρώσα ένδειξη πως ο Αμερικανικός κωλο-δάχτυλος βρίσκεται παντού και πάντα...Αυτοί δεν το κρύβουν, εσύ όμως δεν το αντιλαμβάνεσαι. Σε χειραγωγούν, σε βομβαρδίζουν ανηλεώς με "άρτον και θεάματα", σπίτι σου είναι το Κολοσσαίο κι εσύ ωσάν Καίσαρας απλά κραυγάζεις τείνοντας τον αντίχειρά σου στην γη ή τον ουρανό.Όχι, δεν σε ψεκάζουν αν δεν θες να το ακούσεις, αλλά σε ταΐζουν, μέσα από τον έλεγχο των τροφών, όχι δεν σε ελέγχουν συνειδητά, αλλά ασυνείδητα μέσω της τηλεόρασης, αλλά και του κινηματογράφου. Δείχνοντάς σου μόνο αυτά που θέλουν να δεις αλλά και να σε πάνε εκεί που θέλουν να φτάσεις.Είναι πολλά, πάρα πολλά, αλλά ας δούμε λίγο τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας και ποιος ο βρώμικος ρόλος των Αμερικανών...Το σημαντικό είναι ότι επί δεκαετίες τοποθετούν τους Πρωθυπουργούς μας.


Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εκλογές του 2000 που κοιμηθήκαμε με κυβέρνηση Κ.Καραμανλή και ξυπνήσαμε με κυβέρνηση Σημίτη. Σε ένα βράδυ βρέθηκαν 40.000 ψήφοι παλιννοστούντων και άλλαξαν την κυβέρνηση. Βλέπετε, τον Καραμανλή δεν τον ήθελαν, αυτό ήταν γνωστό (όχι ότι ήταν κανένας ηγέτης με αρ....ια, αν και είχε τις ευκαιρίες να γίνει). Θυμηθείτε τώρα τις εκλογές του 2007. Εκεί κάηκε η Ελλάδα για έναν και μόνο λόγο, να έρθει στα πράγματα ο τζέφρυ, το παιδί τους, το αμερικανάκι, δεν τους έκατσε όμως, και ο Καραμανλής έμεινε αλλά δύο χρόνια , προσπάθησε να τα βρει με τους Ρώσους και τότε...Ξαφνικά παρέδωσε την πρωθυπουργία στον Τζέφρυ.


Τα αποτελέσματα είναι γνωστά: διάγγελμα από το Καστελόριζο, ΔΝΤ, μνημόνια, αλλαγή σκυτάλης στον έτερο αμερικανοθρεμμένο Σαμαρά (μιλάμε για έναν ανύπαρκτο πολιτικό για 17 ολόκληρα χρόνια, που αφού πρώτα άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν όλοι οι πεινασμένοι, πήρε εντολή από την Αμερική και έριξε τον Μητσοτάκη, έκανε την ΠΟΛ.Α - πολιτική άνοιξη), έναν Σαμαρά που μέχρι τότε φώναζε για αυτές τις πολιτικές των μνημονίων και σε ένα βράδυ έκανε την Κομανέτσι και ήρθε στην γραμμή της Αμερικής...


Σήμερα η πατρίδα μας έχει γίνει επαίτης από την μια, αλλά και φτηνή που...ανα από την άλλη. Ξεπουλάμε κύριοι τα πάντα, λιμάνια, νησιά, φυσικό αέριο, χρυσό...Τώρα που έχουμε ανάγκη και μας έριξαν στη ζητιανιά τα δίνουμε όλα.


Ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο... Χρηματιστήριο-φούσκα-διακοποδάνεια-υπερχρεωμένα νοικοκυριά-καταστολή δράσης...Φοβόμαστε όλοι να δράσουμε γιατί θέλουμε να σώσουμε το κεραμίδι που μας στεγάζει.


Τώρα όμως που λένε ότι θα μας παίρνουν και τα σπίτια τι θα γίνει; Θα έχουμε καμία εξέγερση παλλαϊκή; Αυτό δεν το ξέρω, βλέπετε σαν κοινωνία μας πάνε με το πείραμα του βατράχου που βράζει σε σιγανή φωτιά στην κατσαρόλα μέχρι που πεθαίνει από τον βρασμό χωρίς να το καταλάβει. Έτσι και τώρα αυτό μας κάνουν, σιγά-σιγά, κλάδος-κλάδος, 2000 από δω 1.500 από κει 3.000 παραπέρα, σπίτι-σπίτι, λίρα-λίρα, νησί-νησί, χαμπάρι ο Έλληνας....Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑΑν όμως;Λέω, αν γίνει εξέγερση...Θα μου πείτε που κολλάει η Αμερική και η νέα τάξη πραγμάτων με όλα αυτά... Όλα κολλάνε και όλα ενώνονται μεταξύ τους.


Ένα πράγμα με έχει βάλει σε σκέψεις και αυτό δεν είναι άλλο από την οχύρωση που φτιάχνει η Αμερικανική πρεσβεία τον τελευταίο μήνα. Έχει ρίξει την παλιά καγκελωτή μάντρα που είχε και φτιάχνει πραγματικό οχυρό!


Γιατί άραγε; Ξέρουν κάτι και περιμένουν εξέγερση του λαού ή προετοιμάζουν υπογείως την εξέγερση και θέλουν να είναι προφυλαγμένοι για όταν έρθει η ώρα; Βλέπετε, για αυτούς η εκάστοτε πρεσβεία με την γνωστή Αμερικανική σημαία που κυματίζει σε κάθε ταινία, είναι ένα σύμβολο που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δεχτεί την αποκαθήλωση...


Απλές σκέψεις και θεωρίες συνωμοσίας, τίποτα παραπάνω από ένα απλό μυθιστόρημα, προϊόν ΜΥΘΟΥ...Της γνωστής οικογενείας μπύρας βεβαίως βεβαίως...NEA ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΙΟΥΝΙΟΣ-2013)

ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ( ΙΟΥΛΙΟΣ-2013)ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...