«Είμαστε κόμμα κυβέρνησης και δεν λέμε τι δεν θα κάνουμε, αλλά ανακοινώνουμε τι θα πράξουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε το κατεστημένο» τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος «Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες», Πάνος Καμμένος, που, από χθες, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στον Έβρο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το Κίνημα, δεν υπόσχεται λεφτά και μαγικές λύσεις, αλλά αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της οικογένειας, σημειώνοντας ότι « δεν θα αφήσουμε τους τοκογλύφους να κάνουν κατασχέσεις περιουσίας, ούτε θα αφήσουμε να γίνονται αυτοκτονίες πολιτών».
Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ λέγοντας πως η συγκυβέρνηση αποφάσισε να παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάλεσε τους νέους να μιλήσουν στις μεγαλύτερες ηλικίες, που, όπως ανέφερε, εκβιάζονται με απειλές για περικοπή των συντάξεων, για τις συνέπειες του μνημονίου.
Επιτέθηκε εκ νέου στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, κατηγορώντας το ότι προχωρά σε σχέδιο άλωσης της Θράκης με εκβιασμούς και απειλές σε βάρος χριστιανών και μουσουλμάνων, τονίζοντας ότι αυτή η πρακτική ενισχύεται από κέντρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδίως στη Γερμανία.
Τέλος ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι επέλεξε να είναι υποψήφιος στον Έβρο «για να σηματοδοτήσει την σημασία της Θράκης στις επιθέσεις που δέχεται η πατρίδα, από τη νέα τάξη πραγμάτων» και ανακοίνωσε ότι, την Κυριακή 6 Μαΐου θα μεταβεί στη Σαμοθράκη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

 http://www.prionokordela.gr/ellada/panos-kammenos-eimaste-etoimoi-na-spasoume-ton-dikomatismo/