Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ…ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ;


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΔιαλύουν και κατακρεουργούν τον κοινωνικό ιστό με κάθε τους απόφαση.
Καταστρέφουν και διώχνουν την επιχειρηματικότητα, καταδικάζοντας την χώρα σε μακροπρόθεσμο μαρασμό.
Διαλύουν την υγεία, την παιδεία και τολμούν να μιλάνε για υποδομές που θα ανατάξουν την χώρα.
Κλέβουν, εν ψυχρώ, όλους τους Έλληνες πολίτες, αντιμετωπίζοντάς τους ως μηχανές κοπής χρήματος.

Διαλύουν την άμυνα και την ασφάλεια και τολμούν να ισχυρίζονται πως είναι πατριώτες…

Παραδίδουν σε τρόικα και τράπεζες τα πάντα, χρεώνοντας ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό λαό.


Δεν ήρθαν για να κυβερνήσουν, αλλά για να καταστρέψουν, να διαμελίσουν και να παραδώσουν ολόκληρη την χώρα στα χέρια των εντολέων τους, προκειμένου να διασωθούν οι ίδιοι. 
Αυτό το “έργο” ανέλαβαν οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των τραπεζών. Αδιαφόρησαν για την λαϊκή εντολή, αδιαφόρησαν και καταπάτησαν επανειλλημένα το Σύνταγμα, αδιαφόρησαν για το Διεθνές Δίκαιο… 
Μοιράζουν τον εθνικό πλούτο, τους ενεργειακούς πόρους, υπό το καθεστώς της απόλυτης σιωπής μιάς ληστρικής οργανωμένης εγκληματικής συμμορίας, που υπακούει στους κανόνες της ομερτά. 
Σε καθημερινή σχεδόν βάση δέχονται αδιαμαρτύρητα εθνικές μειώσεις από τους «φίλους», τους «γείτονες» και τους «εταίρους», οι οποίοι απειλούν ευθέως την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. 
Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν αν όχι σήμερα, όσο το δυνατόν συντομότερο. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποταχθεί σε δούλους της Νέας Τάξης. Αντίθετα, θα τιμωρήσει παραδειγματικά όλους εκείνους που συνωμοτικά κινούμενοι αποπειρώνται να καταστήσουν την πατρίδα μας χώρο πλουτισμού των διεθνών τραπεζιτών και πειραματόζωο του τέταρτου Ράιχ. 
Η πατρίδα μας στέκεται απέναντι στην ευθύνη που η ιστορία και οι πρόγονοι μετέθεσαν σε όλους μας και καλεί σε συσπείρωση όλους τους πολίτες της χώρας, προκειμένου οργανωμένα να χτυπηθούν ανελέητα οι οικονομικοί δολοφόνοι. 
Η Ελλάδα, η νέα Ελλάδα, που όλοι μας ποθούμε, μπορεί να δημιουργηθεί μόνο εάν μπορέσουμε να σταματήσουμε τη διχόνοια και την σύγχυση του νου που μας επιβάλλουν και να τιμωρήσουμε παραδειγματικά όλους όσους την ενεχειρίασαν και της συμπεριφέρθηκαν χειρότερα και από το αν ήταν προσωπική τους περιουσία… 
Είναι καθήκον και χρέος όλων μας, ενωμένοι, να σταματήσουμε την δολοφονία της πατρίδας μας και την μετατροπή των Ελλήνων σε δούλους. 
Είναι υποχρέωση όλων μας, να ενώσουμε τα χέρια και να αγωνιστούμε για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές την πατρίδα που παραλάβαμε από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων. 
Ξεδιάντροπα ομολόγησαν, όλοι τους, την προθυμία τους να συμμαχήσουν με τον διάβολο για να μας… κυβερνήσουν. Κι εμείς ακόμη δεν καταλάβαμε τι ακριβώς γίνεται; Κι εμείς ακόμη τους κοιτάζουμε και δεν τους έχουμε βάλει εκεί που τους αξίζει; 
Μήπως ήρθε η ώρα να… μαζευτούμε; 
Κωνσταντίνος 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...